Τελευταία ενημέρωση 09:16, 20 Οκτ 2021

Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υπό άλλες συνθήκες θα αναθεμάτιζαν τον Ατρόμητο όπως εμείς κάνουμε από το 2008 για τον Πανιώνιο που δεν μας σεβάστηκε και μας έριξε κατηγορία.

Δεν το κάνουν όμως γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Το ποτήρι του υποβιβασμό του στη Β' Εθνική, τώρα αν λέγεται Super League 2 μικρή σημασία έχει, για τρίτη φορά στην ιστορία του γεύτηκε ο Πανιώνιος και η μοίρα το θέλησε να συμβεί στο Περιστέρι γιατί η ζωή είναι μικρή και κύκλους κάνει.

Αν είχαν νικήσει τον Ατρόμητο θα ήταν αυτοί στη μεγάλη κατηγορία και η Ξάνθη στη μικρή.  Κανείς όμως μα κανείς από τη Νέα Σμύρνη και με όλο τον σεβασμό στην περιπέτεια που περνάνε, δεν τα έβαλε με τον Ατρόμητο. Κανείς μας κανείς δεν είπε τίποτα για τον Ατρόμητο. Ακόμη και οι «Πάνθηρες» στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση τους άφησαν τον Ατρόμητο απέξω.

Και καλά έκαναν, έτσι έπρεπε να κάνουν. Στη ζωή δεν πρέπει να τα θέλεις όλα δικά σου. Πρέπει να έρχεσαι και στη θέση του άλλου. Εκείνοι το 2008 δεν ήθελαν να έρθουν στη δική μας θέση, τώρα πως θέλουν να έρθουμε εμείς στη δική τους;

Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Στρέφει το βλέμμα του στον Ιωνικό
Μια νίκη και μια ήττα!

Μια νίκη και μια ήττα!

19 Οκτ 2021 Φίλιππος

«Back to Εurope»  εντός αύριο  με Μπάκεν Μπέαρς,

«Back to Εurope» εντός αύριο με Μ…

19 Οκτ 2021 ΓΣ Περιστερίου

Σαλούστρος: «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»
Πήρε την πρώτη νίκη!

Πήρε την πρώτη νίκη!

18 Οκτ 2021 Γαλαξίας

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

18 Οκτ 2021 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας