Τελευταία ενημέρωση 05:21, 19 Απρ 2024

Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υπό άλλες συνθήκες θα αναθεμάτιζαν τον Ατρόμητο όπως εμείς κάνουμε από το 2008 για τον Πανιώνιο που δεν μας σεβάστηκε και μας έριξε κατηγορία.

Δεν το κάνουν όμως γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Το ποτήρι του υποβιβασμό του στη Β' Εθνική, τώρα αν λέγεται Super League 2 μικρή σημασία έχει, για τρίτη φορά στην ιστορία του γεύτηκε ο Πανιώνιος και η μοίρα το θέλησε να συμβεί στο Περιστέρι γιατί η ζωή είναι μικρή και κύκλους κάνει.

Αν είχαν νικήσει τον Ατρόμητο θα ήταν αυτοί στη μεγάλη κατηγορία και η Ξάνθη στη μικρή.  Κανείς όμως μα κανείς από τη Νέα Σμύρνη και με όλο τον σεβασμό στην περιπέτεια που περνάνε, δεν τα έβαλε με τον Ατρόμητο. Κανείς μας κανείς δεν είπε τίποτα για τον Ατρόμητο. Ακόμη και οι «Πάνθηρες» στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση τους άφησαν τον Ατρόμητο απέξω.

Και καλά έκαναν, έτσι έπρεπε να κάνουν. Στη ζωή δεν πρέπει να τα θέλεις όλα δικά σου. Πρέπει να έρχεσαι και στη θέση του άλλου. Εκείνοι το 2008 δεν ήθελαν να έρθουν στη δική μας θέση, τώρα πως θέλουν να έρθουμε εμείς στη δική τους;

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας