Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας αναδείχθηκε ισόπαλος στην Γλυφάδα με την τοπική ομάδα (1-1).

 

Το ζητούμενο για τον Φοίνικα στην Γλυφάδα ήταν η νίκη, όμως πολύτιμος χαρακτηρίζεται και ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε κόντρα στην τοπική ομάδα. ''Όλα τα λεφτά'' στην αναμέτρηση των νοτίων προαστίων ήταν το β' ημίχρονο, όπου καταγράφηκαν δύο γκολ και δύο αποβολές. Στο 62' η ομάδα του Περιστερίου αναγκάστηκε να συνεχίσει στο ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αντωνίου με δεύτερη κίτρινη και τρία λεπτά αργότερα (65') ο Κουρουβακάλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Παρά τη διπλά αρνητική εξέλιξη, οι 'κυανέρυθροι' βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση στο 77', χάρη στο όμορφο σουτ εκτός περιοχής του Χαμοσφακίδη, ο οποίος αποδείχθηκε 'χρυσή' αλλαγή, αφού είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα. Στο 82' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Πανόπουλου με κόκκινη κάρτα, επειδή απώθησε εκτός φάσης ποδοσφαιριστή του Φοίνικα.

Διαιτητής ήταν ο Αθανασίου, με βοηθούς τους Περράκη και Γουσέτη.

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Μανέας, Μπαραδάκης, Ουρσίνι, Βελής, Παππάς, Σουλιμιώτης, Μίτρο, Φυλακούρης, Κουρουβακάλης (77' Πανόπουλος), Ζαχαράτος (75' Τζανετάκης), Βογιατζίδης (63' Σμπυράκης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μπιτσούνης, Αντωνίου, Μπαϊραμπάς, Λάσκαρης, Βακάλογλου (50' Φιλόπουλος), Ψυχογιός, Ραζάκης, Καλιάνης, Γεωργόπουλος, Λαμπράκης (63' Νομικός), Κώτσο (75' Χαμοσφακίδης).