Τελευταία ενημέρωση 05:18, 13 Αυγ 2020
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την παραμονή του Ανδρέα Ζαφειράτου ανακοίνωσε ο Ήφαιστος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου: «Η σημαια παραμενει στον ιστο της!!! Οι διοικηση του ΗΦΑΙΣΤΟΥ σας ανακοινώνει  την παραμονη του αρχηγου της ομαδας μας Γιωργου Ζαφειρατου!!!

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο λαοφιλές άθλημα, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις που τα προσφέρουν απλόχερα φυσικά οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος. Σπουδαίο κομμάτι των πρωταγωνιστών αυτών είναι κάποιοι παίκτες που, ανεξαρτήτως τίτλων και επιτευγμάτων, είναι άξιοι σεβασμού. Είναι άξιοι σεβασμού γιατί στις ομάδες που πήγαν έμειναν πάντα, έγιναν ηγέτες και τιμονιέρηδες, αγάπησαν την ομάδα σαν την οικογένειά τους  και δεν την άφησαν για κανέναν απολύτως λόγο! Είναι πάντα στην καρδιά κάθε φιλάθλου.
Μιλάμε λοιπόν για τους πιο πιστούς αρχηγούς! Ηγέτες ομάδων που ξεκίνησαν από μικρή ηλικία να δουλεύουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ο καθένας και την υπηρετούν ακόμα σαν στρατιώτες και τίμιοι εργάτες. Υπήρξαν πολλοί, υπάρχουν ακόμα και πρέπει να υπάρχουν πάντα στο ποδόσφαιρο καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της...ρομαντικής πλευράς του αθλήματος.
Ο Γιώργος είναι ένας από αυτούς!!!».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Α' Αντιπρόεδρος ο Μόσχος »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας