Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπανικολόπουλος: «Δύσκολος όμιλος»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιπλέον κίνητρο για διάκριση στο Basketball Champions League αποτελεί για το Περιστέρι η δυσκολία του ομίλου στον οποίο κληρώθηκε, όπως ανέφερε ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Νίκος Παπανικολόπουλος.

Στον Α’ όμιλο, που είναι και ο δυσκολότερος της διοργάνωσης, το Περιστέρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τενερίφη με την οποία συναντήθηκε και πέρυσι, τη Στρασμπούρ, τη Σάσσαρι, τη Ρίγα, τη Γαλατασαράϊ, τη Ρίτας Βίλνιους και μία από τις Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπάκεν, Μονς και Άνβιλ Βλότσλαβ.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του έπιασαν κιόλας δουλειά, προκειμένου να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους προσεχείς αντιπάλους τους στο νέο ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον θεσμό του Basketball Champions League, μία διοργάνωση που βλέπουμε ότι δυναμώνει πολύ, χρόνο με τον χρόνο», δήλωσε ο Νίκος Παπανικολόπουλος και συνέχισε:

«Έχουν προστεθεί αρκετές καλές ομάδες και αυτό το στοιχείο ενισχύει πολύ την διοργάνωση. Ξέραμε ευθύς εξ αρχής ότι φέτος η κλήρωση θα γινόταν μεταξύ πολλών δυνατών και ισάξιων ομάδων. Πλήρη εικόνα θα έχουμε όταν ολοκληρωθεί το δικό μας ρόστερ, αλλά και το ρόστερ των αντιπάλων μας.

Από μια πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται κανείς ότι προφανώς πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο, ο οποίος δεν έχει αδύναμες ομάδες. Η συμμετοχή στο BCL είναι για εμάς μία σημαντική προκληση και η δυσκολία του ομίλου μάς γεννά ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση».