Τελευταία ενημέρωση 18:15, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ήφαιστος... έκαψε τον Άγιο Δημήτριο (7-0) και έκανε άλμα στην 10η θέση!

 

Σαν πραγματικός... Θεός της φωτιάς παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ήφαιστος και έκαψε τον Άγιο Δημήτριο, κάνοντας σημαντικό 'άλμα' παραμονής! Η ομάδα του Περιστερίου ισοπέδωσε με το εντυπωσιακό 7-0 τον αντίπαλό της, 'σκαρφαλώνοντας' έτσι στην 10η θέση του 1ου ομίλου, που χαρίζει, απευθείας και χωρίς αγώνες πλέι άουτ, τη σωτηρία στην Α' κατηγορία! Παράλληλα, οι 'ερυθρόλευκοι' είδαν τον Θρίαμβο Αθηνών και την Ηλιούπολη να χάνουν βαθμούς απέναντι σε Πανερυθραϊκό και Φωστήρα Ηλιούπολης, κάτι που σημαίνει πως ακόμη και η ισοπαλία στη Νέα Ερυθραία, λογικά θα φανεί αρκετή για την επίτευξη του στόχου.

Στο σημερινό ματς το σύνολο του Θοδωρή Τρανού πραγματοποίησε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση, με το α' ημίχρονο μόνο να αντέχει σε κριτική, αφού στην επανάληψη το ματς είχε ξεκάθαρα διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 15' ο Μπότης άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια, στο 20' ο Παπαευθυμίου έγραψε το 2-0 με πλασέ προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Κυριαζή και στο 35' ο Ζαφειράτος διαμόρφωσε το 3-0 σαν σκορ ημιχρόνου με ασύλληπτο σουτ στο 'Γ'.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε ο Ήφαιστος στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, φτάνοντας στο 6-0 σε χρόνο... dt! Στο 47' ο Παπαευθυμίου με προβολή από γύρισμα του Γιαννούλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, στο 58' ο ίδιος παίκτης έφτασε στο χατ τρικ με κοντινό πλασέ μετά από δοκάρι σε σουτ του Κυριαζή και στο 60' ο Παπαχρήστου πέτυχε το 6-0 με ατομική ενέργεια. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 77' ο Παπαγεωργίου με ατομική προσπάθεια και σουτ. Να σημειωθεί ότι ο Μπότης είχε και δοκάρι στο 24'.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς τους Κορωνιό και Μπαμπά.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κωτσαδάμ, Ζήκος, Γιαννούλας, Μουρκάκης, Ρωμαϊδης, Ζαφειράτος, Κυριαζής, Τζαβάρας (55' Κώνστας), Μπότης (70' Μαυρομάτης), Παπαευθυμίου (62' Παπαγεωργίου), Παπαχρήστου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ρουμπής (75' Ντόνι), Γκέκας, Πετράκος, Φοιρός, Τζούμας, Αδαμίδης, Πανταζής, Μανιάτης, Κυριάκης, Σαμοθράκης, Καραγιάννης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ένας βαθμός -θα- είναι αρκετός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας