Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin για Κ15:«Περήφανοι που φοράνε το Αστέρι»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγχαρητήρια στην Κ15 του Ατρόμητου που έφθασε μια ανάσα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσαν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:«Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν.

Αυτό ακριβώς γίνεται και στον Ατρόμητο, μια διαρκής προσπάθεια στις βάσεις του συλλόγου.
Εκεί που διαμορφώνεται η ΙΔΕΑ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στα νέα μυαλά, εκεί που χτίζονται οι άνθρωποι που θα συνεισφέρουν στο μέλλον, τόσο στην κοινωνία όσο και στο ΑΣΤΕΡΙ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πια ότι τα παιδιά των ακαδημιών πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα ετήσια πρωταθλήματα και πως πλέον φιγουράρουν σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μάλιστα όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία χρόνια, ήδη οι “μεγάλοι” αρχίζουν να το νιώθουν αυτό όλο και περισσότερο. Άλλες φορές επειδή υποτάχθηκαν στο ΑΣΤΕΡΙ και άλλες φορές επειδή η τύχη απλά τους χαμογέλασε περισσότερο κ νίκησαν μετά κόπων και βασάνων.
Έτσι και προχθές, ένας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που απαιτούμε να βλέπουμε και στο αντρικό, κοίταξε στα ίσια τους “ισχυρούς”, τους πολλούς, τα λεφτά, το σύστημα και τις διασυνδέσεις. Οι μάγκες με τα “μπλε” έφτασαν μια ανάσα από την κούπα, όπως έχουν κάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Δυστυχώς όμως η τύχη δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά με το μέρος τους.
Από την πλευρά μας εκτός από συγχαρητήρια, θα θέλαμε να τους πούμε πως είμαστε περήφανοι. Περήφανοι που φοράνε το ΑΣΤΕΡΙ στο στήθος και το τιμάνε αναλόγως.
Θα θέλαμε να τους παροτρύνουμε να μην σταματήσουν να προσπαθούν και πως είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα ανταμειφθούν.
Υγ1. Φανταστείτε οι ακαδημίες μας να ήταν ενιαίες, αδιαίρετες και με κοινή γραμμή. Ελπίζουμε και με τη δικιά μας συμβολή στο μέλλον, να υπάρξει έστω μια κοινή πλεύση. Για να δούμε έναν ΑΤΡΟΜΗΤΟ να καθιερώνεται πρωταθλητής στις ακαδημίες και γιατί όχι κάποια στιγμή να βρεθεί και με περισσότερες αξιώσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Υγ2. Φανταστείτε ο δήμος Περιστερίου να έκανε πράξη το “επίσημος πρεσβευτής της πόλης” και να έδινε περισσότερο χώρο στον σύλλογο, να μην τον εκμεταλλευόταν μόνο ψηφοθηρικά, αλλά να διέδιδε την ΙΔΕΑ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ στην τοπική κοινωνία, όπως οφείλει να κάνει για μια ομάδα που βασίζεται στον κόσμο της πόλης.
Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να σεβαστεί την 97χρονη ιστορία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, της ομάδας που διαφημίζει την πόλη του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε όλη την Ευρώπη σταθερά εδώ και πολλά χρόνια».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιούλιος 2020 16:41