Τελευταία ενημέρωση 15:30, 20 Απρ 2024

Κοξένογλου στην ΕΡΤ:«Ο Ατρόμητος ταιριάζει στο χαρακτήρα μου»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η Αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Κάτια Κοξένογλου  ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επιλογές» με αφορμή το γεγονός ότι είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει θεσμικό ρόλο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως αντιπρόεδρος της Super League.

H ίδια μίλησε για το ξεκίνημα της πριν από 20 χρόνια:«Ήμουν φοιτήτρια όταν ένας συγγενής μου ο αείμνηστος Βασίλης Κοντοβαζαινίτης με σύστησε στον κύριο Γιώργο Σπανό. Αρχικά το είχα δει για να βγάζω τα προσωπικά μου έξοδα και δεν είχα καν σκεφθεί ότι θα μπορούσα να καταξιωθώ στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πάντα ονειρευόμουν να βρεθώ σε μια ομάδα που θα έπαιζε στην Ευρώπη και ο Ατρόμητος ταιριάζει στον χαρακτήρα  μου, είμαι φιλόδοξη και η ομάδα μου πάντα έχει φιλοδοξίες».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για μια γυναίκα σε ένα ανδροκρατούμενο χώρο είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και αυτό ισχύει σε οποιοδήποτε χώρο. Δεν έχει να κάνει με το φύλλο του ανθρώπου αλλά με την αξία του. Ήθελα πάντα να κάνω αργά και σταθερά βήματα και είμαι της άποψης ότι ο άνθρωπος που εργάζεται θα έχει η στιγμή που θα δικαιωθεί».

Η Κάτια Κοξένογλου αναφέρθηκε στην πρώτη της δράση ως αντιπρόεδρος της Super League που είναι η συμμετοχή των ομάδων στο «Amber alert» ενώ κατέθεσε την προσωπική της άποψη στο θέμα της αναδιάρθρωσης λέγοντας ότι:«Για να γίνουν οι ομάδες 16 πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες οικονομικές συνθήκες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιούλιος 2020 16:25
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας