Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο σπεσιαλίστας των φαουλ Ροντρίγκο Γκάλο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αφιέρωμα στον σπεσιαλίστα των φαουλ Ροντρίγκο Γκάλο έκανε η επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου.

Το κείμενο έχει ως εξής: «Ο Ροντρίγκο Γκάλο κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να σημειώσει ένα από τα ωραιότερα τέρματα της αγωνιστικής.

Ο δεξιός μπακ της ομάδας μας πέτυχε ακόμα ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό(2-2) στο Περιστέρι για τα Play-Out της Super League.

Συνολικά στη Super League ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει οκτώ τέρματα εκ των οποίων τα πέντε με τον ίδιο τρόπο.Ο 33χρονος πλέον ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, πάτησε για πρώτη φορά τα «ελληνικά γήπεδα» τη σεζόν 2013/14, για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Δύο τέρματα σημείωσε εκείνη την περίοδο, κόντρα στον Πας-Γιάννινα (2-0) και τον ΟΦΗ (1-0). Αμφότερα επήλθαν με τον αγαπημένο του τρόπο, την απευθείας εκτέλεση φάουλ. Θα επιστρέψει στη χώρα μας, έπειτα από ενα χρόνο απουσίας, τη σεζόν 2015-2016 για λογαριασμό της ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και σκόραρε τρείς φορές, με το ένα γκολ να προέρχεται από φάουλ. Πάλι απέναντι στον ΟΦΗ, αυτή τη φορά όμως στο Ηράκλειο (29/09/2018) στη νίκη με 3-0.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στην ομάδα μας για να απολαύσουμε κι εμείς τον τρόπο με τον οποίο αρέσκεται να σκοράρει.

Η αρχή έγινε στη Θεσσαλονίκη (01/03/2020) απέναντι στον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Ο Γκάλο ολοκληρώνει μια εκπληκτική ανατροπή, κανεί το 2-1 με εντυπωσιακό τρόπο (φάουλ) και η ομάδα θα φύγει με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης. Μάλιστα το συγκεκριμένο γκολ είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο της 26ης αγωνιστικής.

Παρά τη διακοπή την περίοδο της πανδημίας ο Βραζιλιάνος μπακ επέστρεψε στα γήπεδα με νέο γκολ από φάουλ στον αγώνα των Play-Out με τη Λαμία. Την περασμένη Δευτέρα το πανέμορφο γκολ του κόντρα στους Αγρινιώτες, παρεπιμπτόντως δεν το πανηγύρισε, ήταν η συνέχεια ενός εκπληκτικού σερί που τρέχει ο Βραζιλιάνος στην Σούπερ Λιγκ.

Με αυτά τα 2 τέρματα είναι μέχρι στιγμής μαζί με τον Μανούσο ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στα Play-Out ενώ απομένουν ακόμα 2 αγωνιστικές για να δούμε αν φυλάει ακόμα μια μαγική εκτέλεση φάουλ».