Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣαπόρτι για play offs σε γήπεδο «καμίνι»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικάει και μπαίνει πεντάδα. Κόντρα σε όλους, κόντρα σε όλα ο Ατρόμητος που ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ξεγραμμένος από όλους κρατάει πλέον στα χέρια του την συμμετοχή του στα play offs. Κάτι που έμοιαζε εντελώς αδύνατο θα γίνει αύριο πραγματικότητα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα αύριο στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς.

Μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να μην  πήρε την αδειοδότηση και αυτό σημαίνει ότι ούτως ή άλλως δεν μπορεί να παίξει play offs ακόμη και για λόγους γοήτρου ο Ατρόμητος πρέπει να πάρει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να δείξει την ανωτερότητα του και να στείλει το μήνυμα στις υπόλοποιες ομάδες που τον κυνηγούν (Ξάνθη και Παναιτωλικός) ότι δεν έχουν καμία τύχη.

Πέρα από κάθε αμφιβολία, για να πάρει ΠΑΣαπόρτι playoffs πρέπει το γήπεδο να είναι «καμίνι» και να ξεχειλίζει από πάθος. Το ευχάριστο είναι ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου έχουν δικαιολογημένα ξεσηκωθεί και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες για να στηρίξουν τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια που ολοκλήρωσαν το απόγευμα την προετοιμασία τους και το απόγευμα αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία,Ναπολεόνι, Μπρίτο, Παπάζογλου, Καραμάνος, Ούμπιντες, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Γεωργίου, Αγκουαζί, Καράσκο.

 

Οι Κιβρακίδης, Τσέναμο θα κάνουν αύριο προπόνηση ενώ οι Παπσπύρος, Λημνιός θα αγωνιστούν με τον Ατρόμητο Κ20 εναντίον του ΠΑΣ στο γήπεδο Ηφαίστου (13.00).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 19:47