Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκείνος τη δουλειά του!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ήφαιστος θα φροντίσει να καθαρίσει το ματς με τον Άγιο Δημήτριο και ό,τι άλλο έρθει... καλοδεχούμενο!

 

Πολύ σημαντική υπόθεση στη ζωή και, φυσικά, στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να ρυθμίζεις μόνος σου το μέλλον σου, χωρίς να εξαρτάσαι από τους άλλους. Εστιάζοντας στην αξιέπαινη προσπάθεια που κάνει ο Ήφαιστος για παραμονή στην Α' κατηγορία, με την έξοχη πορεία του κατά τον β' γύρο της σεζόν, έχει κερδίσει με το... σπαθί του το δικαίωμα να κρατά την τύχη του στα χέρια του, χωρίς να προσδοκά σε 'στραβοπατήματα' και 'δώρα'!

Εκείνο, λοιπόν, που καλείται να πράξει ο ιστορικός σύλλογος του Περιστερίου στην αυριανή (Σάββατο) αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο στο γήπεδο Ηφαίστου, είναι να πάρει μία ακόμη νίκη, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας!

Από κάθε άποψη, η ομάδα του Θοδωρή Τρανού είναι το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο. Έδρα, κόσμο, αγωνιστική κατάσταση, κίνητρο, είναι όλα εφόδια που διαθέτουν οι 'ερυθρόλευκοι', υπερτερώντας δίχως άλλο των αντιπάλων τους. Το μόνο που μένει, είναι να το αποδείξουν και στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάζοντας το γνωστό πρόσωπο των τελευταίων μηνών και τη σοβαρότητα της ομάδας που είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.

''Νίκη και μόνο νίκη'' είναι το σύνθημα που έδωσε λίγες ώρες πριν το ματς ο νεαρός προπονητής δια μέσω του peristerisports, προσθέτοντας με σύνεση και ωριμότητα πως ''ό,τι άλλο έρθει από τα άλλα γήπεδα, θα είναι καλοδεχούμενο''.

Την ίδια ώρα, το Καματερό, ο Θρίαμβος Αθηνών, η Ηλιούπολη και ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα υποδέχονται το Χαλάνδρι, τον Πανερυθραϊκό, τον Φωστήρα Ηλιούπολης και το Παλαιό Φάληρο, αντίστοιχα, με την ελπίδα ότι ένας από όλους τους 'άσους' θα σπάσει!

Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς τους Κ. Κορωνιό και Α. Μπαμπά.