Τελευταία ενημέρωση 02:14, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με διάλειμμα ενός χρόνου το Περιστέρι αποκτά ξανά και τρίτο άθλημα στα μεγάλα σαλόνια. Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ επιστρέφει δυναμικά και η υδατοσφαίριση καθώς ο ΓΣΠ επικράτησε όπως αναμενόταν του ΟΥΚ Βόλου και πήρε το εισιτήριο για την Α1 κατηγορία.

Το συγκρότημα του Κώστα Λούδη επικράτησε με 11-8 του Βόλου και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Α2 απέναντι στην ΑΕΚ που πήρε την παρθενική της άνοδο. Από την πλευρά τους οι Βολιώτες θα αναμετρηθούν με τον ΟΦΘ NEOTEX με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11 Ιουλίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΓΣ Περιστερίου προηγήθηκε με 3-2 παρά το καλό ξεκίνημα του Βόλου που ήταν ο πιο ανταγωνιστικός από την πρώτη αναμέτρηση. Παρόλα αυτά η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση πηγαίνοντας μπροστά στο ημίχρονο με 5-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη-άνοδο και με ένα σερί 4-0 στο τρίτο οκτάλεπτο έκαναν το 8-5. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Κλήμος που σημείωσε έξι τέρματα.

Βόλος – ΓΣ Περιστερίου 8-11 (2-3, 3-1, 0-4, 3-3)

Βόλος (Δημήτρης Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος 1, Μάρκου, Μαρινάγης Ι. 1, Παπαβασιλείου, Κοκκινάκης Δ., Μπόμπος, Γλούμης 3, Στεργίου Γ. 3, Νικηφορίδης, Νιζάμης, Ιωακείμ, Νικολέρης, Καραλής

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π. 1, Δανούρδης 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 6, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Κουμής, Ατιέ Μ., Τσιφτσής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δευτεραθλητές αλλά στην Α1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας