Τελευταία ενημέρωση 20:49, 19 Απρ 2024

Τα 79α γενέθλια του Γιάννη Πουλόπουλου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα 79α γενέθλια της ζωής του γιόρτασε χθες ο μεγάλος τραγουδιστής με βαθιές ρίζες από το Περιστέρι ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1941 στην Καρδαμύλλη Μεσσηνίας αλλά σε πολύ μικρή ηλικία οι γονείς του μετακόμισαν στο Περιστέρι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και αργότερα στον Άγιο Ιερόθεο στην πλατεία Δέγλερη.

Σε ηλικία 5 ετών μένει ορφανός από μητέρα και μεγαλώνει με τον πατέρα του Γιώργο και τον μικρό αδερφό του Βασίλη που έφυγε πρόσφατα.

Όπως αναφέρεται στη βιογραφία του από μικρός είχε κλίση στο τραγούδι. Παρακινημένος από τους φίλους του, που τον άκουγαν να τραγουδάει, αλλά και έχοντας ο ίδιος μεγάλη πίστη στις φωνητικές του ικανότητες, πήγαινε στην εταιρεία Columbia το 1962 κάνοντας προσπάθειες για να πει κάποια τραγούδια που γίνονταν τότε ακροάσεις, ζητώντας να τον ακούσουν, αλλά κανείς δεν του έκλεισε κάποιο ραντεβού. Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνέχιζε να ζητάει ακρόαση σχεδόν καθημερινά, παρ' όλα τα μεροκάματα που έχανε αφού δούλευε τότε σαν ελαιοχρωματιστής και οικοδόμος, ενώ παράλληλα έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άγιο Ιερόθεο και στον Ατρόμητο. Ο ίδιος έχει μιλήσει με αγάπη για τα χρόνια εκείνα που έζησε στο Περιστέρι.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Γιάννης Πουλόπουλος θεωρείται και είναι ένας από τους κορυφαίους ερωτικούς τραγουδιστές όλων των εποχών με μεγάλες ερμηνείες σε μεγάλα τραγούδια.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 21:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Έφυγε» η πεθερά του Μέγιερι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας