Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ15 στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το κερασάκι στην τούρτα σε μια πετυχημένη αλλά απρόβλεπτη χρονιά λόγω της πανδημίας που προκάλεσε διακοπή όλων των πρωταθλημάτων θα βάλει η ομάδα Κ15 με την συμμετοχή της στο final 4 του πρωταθλήματος SuperLeague που σημαίνει ότι είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες στην ηλικιακή της κατηγορία (2005). Στις 7 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για μια θέση στον τελικό.

Αντιστοίχως πετυχημένη πορεία έκανε και η Κ17, το πρωτάθλημα της οποίας δεν συνεχίζεται καθώς μέχρι τη διακοπή κι υπολείπονταν πέντε αγωνιστικές, η απόσταση της από τη προνομιούχο δεύτερη θέση ήταν τέσσερις βαθμοί.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:«Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Κ15 θα συμμετάσχει ο Ατρόμητος σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League την Παρασκευή.

Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία των ακαδημιών της ομάδας μας που θα λάβουν μέρος στο Final Four με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 7 και 10 Ιουλίου.

Για το Final Four η ομάδα της Κ15 προετοιμάζεται όλο αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Κοντοβράκη να δίνει βάρος στη φυσική κατάσταση των παικτών μετά την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Άλλωστε η χρονιά ολοκληρώθηκε απότομα τόσο για την Κ19 όσο και για την Κ17 που πριν σταματήσουν οι υποχρεώσεις λόγω κορωνοϊού πήγαινε πολύ καλά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και πλέον προγραμματίζονται για την επόμενη σεζόν».