Τελευταία ενημέρωση 13:52, 19 Απρ 2024

Νταμπλ στην εκλογή και στην ομοφωνία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Νταμπλ  ως αναπληρώτρια πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και μάλιστα εκ νέου με καθολική αποδοχή έκανε η Κάτια Κοξένογλου στις σημερινές αρχαιρεσίες της διοργανώτριας αρχής.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με νέα ομόφωνη απόφαση στο σημερινό Δ.Σ. της Super League, η Κάτια Κοξένογλου ψηφίστηκε και πάλι ως αναπληρώτρια πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος έβαλε εκ νέου υποψηφιότητα και ψηφίστηκε από όλα τα μέλη/ομάδες της Super League.

Βιογραφικό

Η Αικατερίνη (Κάτια) Κοξένογλου γεννήθηκε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Laverve με πτυχίο ειδικότητας «Business Management» και το 1999 σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση της στο χώρο του ποδοσφαίρου από τον ΑΟ Χαλκηδόνας.

Το 2005 έπειτα από την συγχώνευση του ΑΟ Χαλκηδόνας με τον Ατρόμητο Αθηνών, ανέλαβε Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων αλλά και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών (16/8/2005).

 

Την 31η Δεκεμβρίου 2016 ανέλαβε τη θέση της Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος και την 31η Ιουλίου 2017 τη θέση της Α’ Αντιπροέδρου και της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού της SuperLeague εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Από την 29η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μέλος της επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Από την 30η Οκτωβρίου 2017 είναι Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.
Ομιλεί Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Από το Νοέμβριο του 2013 εκπροσωπεί τον Ατρόμητο ως ισότιμος μέλος στην European Club Association (ΕCA) της UEFA δίπλα σε μεγάλες ποδοσφαιρικές «δυνάμεις».

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση ως επικεφαλής και συντονίστρια των πολλαπλών πρωτοβουλιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών από το 2005 ως σήμερα: «Χαμόγελο του Παιδιού», «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια), «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Περιστερίου.

Έχει στενή συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Δήμου Περιστερίου στο πλαίσιο των επισκέψεων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ατρόμητος σε Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Έχει συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών που έγινε στην Αθήνα αναπτύσσοντας τις ιδέες του Ατρόμητου για το γυναικείο ποδόσφαιρο (Οκτώβριος 2019)

Έχει συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το Ρατσισμό στο χώρο του Αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αναπτύσσοντας τις απόψεις της στο θέμα «Ο ρόλος της γυναίκας στο σύγχρονο ποδόσφαιρο» (Οκτώβριος 2014).

Είναι νυμφευμένη και μητέρα δύο κοριτσιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 22:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γυρίζει ο Μάντσον, εκτός ο Νταβιώτης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας