Τελευταία ενημέρωση 11:59, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για το ματς με τους Λέοντες Αθηνών μιλά στο peristerisports ο Βαγγέλης Κότσαλος.

 

Φαινομενικά η Χρυσούπολη δείχνει να έχει καθαρίσει με την παραμονή της στη Β' κατηγορία, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά την πολύ καλή πορεία της μετά το νωθρό ξεκίνημα. Ωστόσο, σίγουρη δεν μπορεί να αισθάνεται, από τη στιγμή που απέχει από την 13η θέση μόλις 3 βαθμούς, καθώς υπό προϋποθέσεις ίσως να οδηγήσει σε αγώνες πλέι άουτ τις ομάδες που θα την καταλάβουν στους τρεις ομίλους. Σύμφωνα με το χειρότερο σενάριο για τα σωματεία που δίνουν μάχη σωτηρίας (ανεβαίνει στη Γ' Εθνική πειραϊκό σωματείο και υποβιβάζονται στην Α' ΕΠΣΑ και οι τρεις αθηναϊκές ομάδες που κινδυνεύουν), από τη Β' κατηγορία θα πρέπει να υποβιβαστούν συνολικά 11 ομάδες, ήτοι και δύο ομάδες από τις τρεις που θα καταλάβουν την 13η θέση!

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα του Περιστερίου έχει ανάγκη τη νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Λέοντες Αθηνών, στο γήπεδο του Ρουφ (13.00). Το συγκρότημα του Βαγγέλη Κότσαλου είναι το φαβορί στη συνάντηση με τους ουραγούς του 1ου ομίλου, όμως ο δρόμος δεν θα είναι ''στρωμένος με ροδοπέταλα'', όπως σημείωσε ο ίδιος στο peristerisports.

''Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι θα κερδίσουμε άνετα, όμως δεν πιστεύω ότι το ματς αυτό θα είναι εύκολο! Πρέπει να προσέξουμε πολύ, διότι αυτή η ομάδα έχει φέρει καλά αποτελέσματα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους (σ.σ. Ειρήνη Πετρούπολης)! Το καλό είναι ότι δεν έχουμε καμία απουσία και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση'' ήταν το σχετικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα λιοντάρια της Χρυσούπολης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας