Τελευταία ενημέρωση 09:02, 18 Απρ 2024

Όταν ξέρεις να εκτιμάς σαν τον «Ούμπι»

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όταν ξέρεις να εκτιμάς είσαι άνθρωπος!. Όταν δεν ξέρεις να εκτιμάς και χάνεις το μέτρο γίνεσαι «άλλος άνθρωπος». Ο Χαβιέρ Ούμπιντες που ανανέωσε χθες το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο για δύο ακόμη χρόνια δεν χρειάζεται «παινέματα» για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά ούτε και για τον χαρακτήρα του. Πρέπει όμως να βλέπουμε καμιά φορά τις περιπτώσεις τω ποδοσφαιριστών που δεν είναι λάτρεις του χρήματος αλλά βάζουν πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την ηθική. Θα μπορούσε ο «Ούμπι» να περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος και να «ζυγίσει» τις προτάσεις που θα είχε εκείνη την περίοδο μιας και θα έμενε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Λέτε να δυσκολευόταν να βρει ομάδα;

Σαφώς και όχι. Ο Παναθηναϊκός τον «λιγουρευόταν» και πριν από λίγες μέρες είχαμε δει το όνομα του πρωτοσέλιδο σε ρεπορτάζ των πρασίνων. Και η Τρίπολη τον «λιγουρευόταν» και άλλες ομάδες θα έμπαιναν στη διαδικασία να τον κάνουν δικό τους. Εκείνος όμως δεν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Ένιωθε και νιώθει καλά στον Ατρόμητο, είναι πια ώριμος άντρας και οικογενειάρχης για να ξέρει να εκτιμήσει. Και χωρίς να μπω πραγματικά μέσα στο μυαλό του αλλά κάνοντας μια προσέγγιση ξέρει τι πιστεύω ότι εκτίμησε ο Ούμπιντες περισσότερο απ’ όλα; Την ανθρώπινη στάση που τήρησε ο Ατρόμητος όταν έχασε την αδελφή του από την επάρατο νόσο.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες η ομάδα κινήθηκε αστραπιαία, του έβγαλε εισιτήρια για την Αργεντινή και του είπε όπως εκείνος νιώσει καλύτερα να επιστρέψει. Έβαλε τον ανθρώπινο παράγοντα η ομάδα μπροστά και όχι το συλλογικό συμφέρον. Βέβαια ο Ούμπιντες σαν άνθρωπος που ξέρει να εκτιμάει πήγε για τρεις μέρες στην Αργεντινή και γύρισε για να παίξει στα Γιάννινα. Τέτοια μικρά και απλά πράγματα σε κάνουν λοιπόν να εκτιμάς τους άλλους. Και μακάρι και άλλοι παίκτες σαν τον Ούμπιντες να ξέρουν να εκτιμάνε, όπου και αν παίζουν και σε όποια κατηγορία και αν βρίσκονται. Από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη. Άνθρωποι είμαστε πάνω απ’ όλα ας βάλουμε και λίγο συναίσθημα μέσα μας!.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την 11αδα να την «βγάζει» ο Ανακριτής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας