Τελευταία ενημέρωση 02:59, 20 Ιουν 2024

Για τέταρτη χρονιά ο Παπαδιώτης

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι του Γαλαξία ο προπονητής Νίκος Παπαδιώτης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Συμφώνησαν και θα συνεχίσουν μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά
ο Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ και ο προπονητής ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ.
Το πλέον χαρακτηριστικό του άριστου κλίματος που διέπει τις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν, ότι η όλη διαδικασία, πρόταση και αποδοχή η διάρκεια της χρονικά, δεν ξεπέρασε
το ένα λεπτό.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα σεζόν, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας μετά την άνοδο που πέτυχε και σε αυτό το σκέλος υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Μια απόλυτα πετυχημένη συνεργασία, που από την αρχή κτίστηκε ορθολογικά με βάσεις και πλάνο τριετίας, με υπομονή και δουλειά σε όλα τα επίπεδα έφερε απτά αποτελέσματα.
Χαρακτηριστικό επίσης του κλίματος που επικρατεί στην ΟΜΑΔΑ, είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαμηνύσει ότι θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ΟΜΑΔΑ μας, οπότε συνεχίζουμε ως έχουμε, πλην κάποιων πολύ λίγων ίσως περιπτώσεων, με ποδοσφαιριστές που κάποια προβλήματα κυρίως εργασιακά, ίσως τους αναγκάσουν να μην μπορέσουν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Σημασία έχει η ολική επί της ουσίας και χωρίς αστερίσκους διάθεση και δείχνει ότι ο Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ είναι πραγματική οικογένεια, με ζηλευτά αποδυτήρια που έχουν τη σφραγίδα του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ και των άμεσων συνεργατών του γενικών αρχηγών, ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΚΛΑΒΑ, ΑΛΕΞΗ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΚΛΑΒΑ.
Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για την ενίσχυση της ΟΜΑΔΑΣ μας αρχικά σε διοικητικό επίπεδο, στο δε αγωνιστικό κομμάτι θα γίνουν λίγες στοχευμένες κινήσεις, με παίκτες που θα έχουν στόχους όραμα και κυρίως νοοτροπία, που θα κολλάει με αυτή που υπάρχει στην ΟΜΑΔΑ μας.
Με τιμονιέρηδες λοιπόν αγωνιστικά τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ και διοικητικά τον πρόεδρο ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ, πάμε να γράψουμε καινούργιες σελίδες αξιομνημόνευτες στην ιστορία του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εκλέχθηκε η νέα διοίκηση »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τέλος ο Λάππας

Τέλος ο Λάππας

19 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

19 Ιουν 2024 Άγιος Ιερόθεος

Σταθερά στο Basketball Champions League

Σταθερά στο Basketball Champions Le…

19 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας