Τελευταία ενημέρωση 14:10, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να σε κάνει να παρακολουθείς το κάθε του δευτερόλεπτο με τη μπάλα στα χέρια γιατί συνδυάζει το απρόβλεπτο με το εντυπωσιακό. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει ταυτίσει το όνομα του με το δυναμικό come back του ΓΣ Περιστερίου σε Ελλάδα και Ευρώπη. (Ξανά)συστήνεται στο κοινό της πόλης αυτή τη φορά με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, μαζί με τα δύο υπέροχα παιδιά του, στο χώρο που έχει κάνει πολλούς από τους αντιπάλους να βλέπουν μπασκετικούς….εφιάλτες. Κυρίες και Κύριοι  ο Steven Gray (προ Κορονοϊου)!

--- Στίβεν η βαλίτσα σου είχε γίνει απαραίτητο αξεσουάρ όπως και το κινητό μέχρι τη διακοπή λόγω κορονοϊου. Το χαιρόσουν ή σε κούρασε ψυχολογικά;

«Αυτό είναι καλό αλλά και κακό. Καλό είναι να ταξιδεύεις παίζοντας σε δύο διοργανώσεις με την ομάδα σου και να γνωρίζεις διάφορα μέρη. Κακό  γιατί με τα συνεχή ταξίδια και από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο, δεν έβλεπα τα παιδιά μου όσο θα ήθελα και αυτό ναι ήταν δύσκολο».

--- Γνωρίζεις ότι ένας συνονόματος  Στίβεν Γκρέι, υπήρξε πατέρας του ηλεκτρισμού στον 17ο αιώνα και ήταν Άγγλος;

«Όχι δεν το γνωρίζω, τώρα το μαθαίνω».

---- Και κατά σύμπτωση όταν ήσουν φοιτητής πήγες στην Ζάμπια κι έζησες για ένα μήνα χωρίς ηλεκτρικό στο πλαίσιο ενός προγράμματος που υπάρχει στις ΗΠΑ.

«Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και πολύ διαφορετικό. Μου έδωσε να καταλάβω πως εμείς βλέπουμε τα πράγματα και ποια είναι η πραγματικότητα».

---- Ελληνική ιστορία γνωρίζεις; Μέσα στην διδακτέα ύλη των σχολικών και φοιτητικών χρόνων σου ήταν  και η ελληνική;

«Ένα από τα πρώτα κεφάλαια όταν σπούδαζα ήταν και η Αρχαία Ελληνική Ιστορία, μαθαίναμε τα βασικά και έχω κρατήσει κάποια πράγματα».

---- Άμα δεν ήσουν ένα καλός μπασκετμπολίστας θα ήσουν ένας καλός ηθοποιός γιατί στα φοιτητικά σου χρόνια το δοκίμασες έστω και ερασιτεχνικά;

----- (γελάει):« Όχι δεν το νομίζω γιατί θα μπορούσα να είμαι και καλός ηθοποιός πάνω στο παρκέ αλλά δεν είμαι».

---- Πως νιώθεις ζώντας  στο Περιστέρι;

«Φανταστικά. Μια ωραία πόλη που ένας αθλητής μπορεί να συνδυάσει τη ζωή του και η οποία έχει  ωραία σημεία που αρέσουν στην οικογένεια μου».

---- Αναγκάστηκες λόγω συνθηκών να επιστρέψεις εσπευσμένα στις ΗΠΑ μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

«Ήταν περίεργη και δύσκολη στιγμή για όλους. Είναι απογοητευτικό να συμβαίνει αυτό, αλλά η ασφάλεια όλων είναι πιο σημαντική».

 ---- Πως είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ και πως κύλησαν οι μέρες της καραντίνας;

«Το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι ήταν πολύ αγχωτικό. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, ο σύλλογος βοήθησε πολύ σε αυτό. Η καραντίνα μόλις φτάσαμε ήταν ξεχωριστή. Τα παιδιά μας ήταν πάντως τόσο χαρούμενα που γύρισαν σπίτι και αυτή τουλάχιστον ήταν η χαρά μας».

 ---- Θα επιστρέψεις στην Ελλάδα και στο Περιστέρι ή πλέον θα μείνεις στην πατρίδα σου;

«Παράγγειλα μια μπασκέτα που παραδόθηκε στο σπίτι τη δεύτερη μέρα της καραντίνας. Δούλεψα και περίμενα να δω τι θα συμβεί. Ό,τι είναι να γίνει θα έχω ειδοποίηση από την ομάδα».

----Πως θα χαρακτήριζες τη φετινή χρονιά του ΓΣΠ;

«Μια σημαντική χρονιά, το πιο σπουδαίο είναι ότι πήγαμε στους «16» του BCL, η ομάδα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά σε γενικές γραμμές βαδίζουμε σωστά και πετυχημένα».

----- Προσωπικά έμεινες ευχαριστημένος από την απόδοσή σου;

«Γενικά έμεινα ευχαριστημένος, σίγουρα σε μερικά παιχνίδια δεν είμαι όπως θέλω. Δίνω όμως πάντα το 100% και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου με τους συμπαίκτες μου και με το staff».

---- Η εικόνα που έχουμε για εσένα βλέποντας σε από την κερκίδα είναι ενός ωραίου αθλητή που αποτελεί βαρόμετρο στην ομάδα.

«Εγώ αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ. Γνωρίζω ότι ο ρόλος μου φέτος άλλαξε. Πέρσι είχαμε τον Χάροου που δημιουργούσε πολλά  ρήγματα, φέτος ο τρόπος παιχνιδιού ήταν άλλο και προσπάθησενα βοηθήσω στην δημιουργία που δεν το είχα τόσο πολύ την περσινή περίοδο».

----- Με όλα αυτά που έκανε φέτος το Περιστέρι  σε Ελλάδα και Ευρώπη έπιασε οροφή πιστεύεις ή τα επόμενα χρόνια αντέχει ακόμη για πιο ψηλά;

«Το club έχει κάνει μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν κάποια ατυχή αποτελέσματα όπως ο αποκλεισμός από τον τελικό, υπήρχαν κάποια θετικά αποτελέσματα όπως η πρόκριση στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το ταβάνι, να κοιτάμε την πρόοδο της ομάδας και πάντα το ένα βήμα παραπάνω».

----- Είναι αλήθεια ότι τα παιδάκια σου πήγαιναν σε ελληνικό σχολείο;

«Ναι είναι αλήθεια και είμαι πολύ χαρούμενος. Η Μπέιλι που έχει γεννηθεί το 2014 και ο Τρέις το 2017 πήγαν σε ελληνικό σχολείο, έχουμε γνωρίσει της οικογένειες άλλων παιδιών και κάνουμε όλοι μαζί ωραία παρέα».

----- Η κορούλα σου παίζει μπάσκετ στο Περιστέρι μόλις στα 6 της χρόνια. Βλέπεις τον θηλυκό Γκρέι μπροστά σου;

(γελάει): «Εμένα μου αρέσει να περνάει καλά και να είναι χαρούμενη. Θέλω στη ζωή της να κάνει αυτό που της αρέσει και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της».

---- Ποια είναι για εσένα η απόλυτη ευτυχία;

«Να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και εγώ από τα 9 μου χρόνια παίζω μπάσκετ και το απολαμβάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κάνει αυτό που του αρέσει αλλά και να περνάω όμορφα με την οικογένεια μου. Εντάξει υπάρχουν πολλά ταξίδια αλλά προσπαθώ σε οποιοδήποτε κενό να το γεμίζω με την γυναίκα μου Ρίτα και τα δύο παιδιά μου».

---- Και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; 

«Να μην μπορώ να είμαι εκεί για την οικογένεια μου».

---- Σε ποιον συμπαίκτη σου θα έβγαζες το καπέλο και γιατί;

«Μπορεί να μην έχει την αναγνωσιμότητα όμως είναι ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας και κάνει το ματς ευκολότερο για τους υπόλοιπους,. Παράλληλα είναι και ο πιο ωραίος τύπος εκτός γηπέδου. Είναι ο Χρήστος Σαλούστρος».

---- -Ποιο είναι το ταξίδι που σου έχει μείνει αξέχαστο;

«Το πρώτο μου ταξίδι με τη Ρίτα που το κάναμε στο Μεξικό, στην παραλιακή πόλη Κανκούν που αποτελεί μεγάλο τουριστικό προορισμό».

-----Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει; 

«Ένας παλιός συμπαίκτης στο Πανεπιστήμιο μου έλεγε να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Επίσης πως  πάντα θα υπάρχει ένα πρόβλημα  γι’ αυτό πρέπει να βρίσκω τρόπο να το λύνω».
----Διάλεξε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σου. 

«Ήσυχος, αληθινός, παθιασμένος, αγαπητός πατέρας, δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους».

---- Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου τραγουδιστές;

«Ο Μπομπ Μάρλεϊ, ο Πρινς και η Λόρεν Χιλ».


----Ποια είναι το αγαπημένο σου χόμπι ;

«Το διάβασμα, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, ανάλογα με ποιο βιβλίο πέφτει στα χέρια μου».

---- - Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας;

«Δεν είναι ήρωες αλλά εμένα πάντα μου άρεσαν τα Χελωνονιντζάκια».

---- Το μπασκετικό σου μέλλον,  το βλέπεις μέσα από το Περιστέρι. Θα είσαι και του χρόνου στην ομάδα;

«Αυτή την στιγμή δεν το ξέρω, σίγουρα αν είναι στο Περιστέρι θα είναι θαυμάσια, αν όχι θα είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμένα».

---- Σε αυτή την πόλη μας λείπει πολύ ένα κύπελλο και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ. Πιστεύεις ότι μπορεί στο μέλλον να το φέρει; Χωρίς Παναθηναϊκό στο final-4 ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και οι ευκαιρίες δύσκολα παρουσιάζονται ξανά.

«Το γνωρίζω αλλά είναι πολύ δύσκολο. Όλοι το θέλουμε αυτό.  Φέτος ήταν μια καλή ευκαιρία στο κύπελλο αλλά δεν τα καταφέραμε. Το βλέπουμε ότι το θέλει ο κόσμος, το θέλουμε όλοι,  το θέλω κι εγώ. Εύχομαι στο μέλλον να πάρουμε κάτι γιατί το αξίζουμε, εύχομαι το ίδιο και στον Ατρόμητο».

---- Ποιο μήνυμα θέλεις  να στείλεις στους φιλάθλους του Περιστερίου;

«Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη στην ομάδα. Τους λατρεύω. Αναμνήσεις που θα μείνουν πάντα χαραγμένες στη ζωή μου. Ο τρόπος που γιορτάσαμε όλοι μαζί τη νίκη εναντίον της Μπάμπεργκ. Και τον επαναληπτικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ που επειδή ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού παρακολούθησαν το παιχνίδι έξω από το κλειστό σε γιγαντοοθόνη και οι φωνές τους ακουγόντουσαν μέσα! Ήταν πάντα υπέροχοι και είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα του ΓΣΠ»..

 

 



Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύση συνεργασίας με Καλαμπόκη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας