Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη «φωλιά του λύκου» δεν μπορεί να γίνει ματς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Στη «φωλιά του λύκου» δεν γίνεται να τον στείλουν να παίξει ματς.  Συναγερμός επικρατεί στη Ξάνθη λόγω κορονοϊου, εκεί που καλείται να ταξιδέψει αύριο ο Ατρόμητος για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Και αυτό γιατί αποφασίστηκε να γίνουν προληπτικές δειγματοληψίες (τεστ) για το νέο κορονοϊό  σε όλους τους πολίτες των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης. Η απόφαση αυτή ελήφθη, χθες το απόγευμα, ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, το δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και το δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η μέχρι σήμερα επιδημιολογική πορεία της πόλης της Ξάνθης και των όμορων δήμων της περιφερειακής ενότητας και έγινε αναφορά στα νέα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή. Έτσι, αποφασίστηκε η διενέργεια δειγματοληψιών το τριήμερο 4-6 Ιουνίου από συνεργεία του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας που θα έρθουν στην Ξάνθη για το σκοπό αυτό.

Ο Ατρόμητος ως όφειλε έστειλε ερώτημα  στη Λίγκα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ασφαλές το ταξίδι στην Ξάνθη και περιμένει απάντηση από τις αρμόδιες αρχές. Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να τον στείλουν να παίξει εκεί!