Τελευταία ενημέρωση 19:50, 19 Απρ 2024

Γιορτή για τα 97 χρόνια του Ατρόμητου στο δημαρχείο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα 97 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου συλλόγου της Δυτικής Αττικής, του Ατρόμητου, γιόρτασαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin στην πλατεία του Δημαρχείου, όπου από νωρίς είχε στηθεί ένα τεράστιο πανό.

Περισσότεροι από 300 φίλαθλοι παρά το προχωρημένο της ώρας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και μόλις η ώρα έδειξε 00.01 Κυριακής 31 Μαϊου έκαναν τη νύχτα - μέρα με καπνογόνα φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και για τους φιλάθλους που δεν βρίσκονται ανάμεσα σας. Στη γιορτή βρέθηκε και αντιπροσωπεία της επαγγελματικής ομάδας αποτελούμενη από τους Γιάννη Αγγελόπουλο-Νίκο Λαζαρίδη και τους ποδοσφαιριστές Νάτσο, Μανδά, Νταβιώτη, Αθανασίου.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι οργανωμένοι αναφέρουν τα εξής:«97 χρόνια ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 40 χρόνια FENTAGIN, ενός λεπτού σιγή και τα καπνογόνα αφιερωμένα για όσους έφυγαν νωρίς.

Σίγουρα μας άκουσαν και ειναι υπερήφανοι για εμάς, είναι υπερήφανοι και για τα 97 χρόνια ιστορίας. Σίγουρα το γιόρτασαν και αυτοί εκεί πάνω, το Σάββατο το βράδυ, με το δικό τους τρόπο.

Δεν τους ξεχνάμε, μόνο τους τιμάμε και τους τραγουδάμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη «φωλιά του λύκου» δεν μπορεί να γίνει ματς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας