Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To τροχαίο που έφερε κοντά δύο άσους του ‘70

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από τα παιχνίδια της μοίρας που στη ζωή συμβαίνουν πολλές φορές και όταν αναζητείς εξήγηση δεν μπορείς να βρεις. Μετά από 40 χρόνια δυο παλαίμαχοι άσοι του Ατρόμητου που συνυπήρξαν στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ‘ 70 βρέθηκαν και μίλησαν έσω και τηλεφωνικά εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος.

 

Ο Θανάσης Τάμπρατζης και ο Σέρτζιο Εσπινόζα βασικά στελέχη της «χρυσής» τότε ομάδας που τους βλέπετε στη φωτό δίπλα σε παίκτες – κολοσσούς είχαν χάσει τα ίχνη τους είναι αλήθεια καθώς ο καθένας ακολούθησε το δρόμο του.

‘Ένα τροχαίο ατύχημα, πολύ βαρύ έμελλε όμως να τους φέρει πάλι κοντά. Πως τους έφερε;

Ο ανιψιός του Θανάση Τάμπρατζη που μένει μόνιμα στη Χίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μέσα στο Πάσχα σε τροχαίο και ήρθε με C-130 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο για να χειρουργηθεί καθώς η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε και είναι ακόμη πολύ κρίσιμη.

Κατά σύμπτωση «έπεσε» πάνω στον γιο του Σέρτζιο Εσπινόζα ο οποίος είναι νευροχειρούργος και  χειρουργεί εκεί. Μόλις άκουσε λοιπόν το επίθετο «Τάμπρατζης» ρώτησε τους συγγενείς του 32χρονου νέου άμα έχει κάποια συγγενική σχέση με τον παλιό συμπαίκτη του πατέρα του και μόλις έμαθε ότι έχει σχέση, ξεκίνησε ένας τηλεφωνικός μαραθώνιος από την πλευρά του Θανάση Τάμπρατζη για να επικοινωνήσει μετά από πολλά χρόνια με τον παλιό του συμπαίκτη και να τα πουν ξανά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 12:55