Τελευταία ενημέρωση 23:30, 19 Απρ 2024

Κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από αίμα! Ας μην τους ξεχνάμε!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αυτός ο «πόλεμος» που βιώνουμε δεν κάνει καταρχάς διακρίσεις σε πλούσιους και φτωχούς και διάσημους και ανώνυμους σε μικρούς και μεγάλους. Είμαστε όλοι ίσοι!

Σε αυτόν τον «πόλεμο» με τον αόρατο εχθρό είμαστε όλοι απέναντι του και θέλουμε να κερδίσουμε. Μέχρι να τον κερδίσουμε όμως πρέπει και οφείλουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας. Το «ένας για όλους» και «όλοι για ένα» σε τέτοιους ασύμμετρους πολέμους τις περισσότερες φορές γίνεται πράξη γιατί μεγαλώνει μέσα μας το αίσθημα της αλληλεγγύης. Άλλωστε στη ζωή μόνο όταν δίνεις θα πάρεις. Και σε αυτή τη φάση που είμαστε δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Τους συνανθρώπους μας που η μοίρα ήθελε να μπαινοβγαίνουν κάθε λίγες μέρες στα νοσοκομεία για να κάνουν αιμοκάθαρση ή και σε αυτούς που λόγω ασθένειας ή ατυχήματος χρειάζονται αίμα. Η αιμοδοσία δεν πρέπει λοιπόν να αποτελέσει φόβο για όσους είναι αιμοδότες και δίνουν αίμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τώρα. Ειδικά τώρα. Να μην ξεχάσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο φόβος δεν πρέπει να τους εμποδίσει. Τα νοσοκομεία λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να γίνει η αιμοδοσία χωρίς κανένα κίνδυνο. Γι' αυτό όσοι είστε αιμοδότες σπεύσατε. Δίνοντας αίμα, σώζετε ζωές αλλά και θα πάρετε ζωή!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 20:06
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 11 χρόνια χωρίς τον Άγγελο Ράμφο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας