Τελευταία ενημέρωση 21:52, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια ακόμη αξιέπαινη κοινωνική πρωτοβουλία των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin, οι οποίοι ανάρτησαν πανό σε κεντρικά σημεία με μηνύματα τους για τη μάστιγα των ημερών, τον covid-19. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

«Σήμερα αναρτήθηκαν κάποια πανιά/μηνύματα στην πόλη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τον ιό. Πανιά που αναφέρονται στην πρόληψη, αλλά και στην ψυχραιμία που χρειάζεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία και όσες επιπτώσεις τη συνοδεύουν.

Η ανάγκη για συμμετοχή του συνόλου είναι πλέον επιτακτική, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας, με επίκεντρο όσους βρίσκονται στο πεδίο των μαχών. Εκείνους που με ελάχιστα εργαλεία πολεμούν με κάθε τρόπο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε στην επιφάνεια όσα προβλήματα συσσωρεύονταν τα προηγούμενα χρόνια στους τομείς της δημόσιας υγείας και της κρατικής πρόνοιας. Η ανεπάρκεια του συστήματος υγείας είναι απόρροια των πολιτικών που ακολουθούνται τόσα χρόνια. Το λουκέτο σε πτέρυγες νοσοκομείων, οι απολύσεις και η ακύρωση προσλήψεων γιατρών και νοσηλευτών, ο ελλειπής νοσοκομειακός εξοπλισμός καθώς και η προώθηση της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, οδήγησαν σε μια γενικότερη υποβάθμιση του συγκεκριμένου τομέα.
Πίσω απο την ατομική ευθύνη κρύβεται και η κρατική ευθύνη.

Το συμπέρασμα είναι οτι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Γι αυτό κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να μην σπάσουμε τους κρίκους στην αλυσίδα της πρόληψης.

Βοηθάμε όλους όσους εξαναγκάζονται να εργάζονται υπό την απειλή της απόλυσης, και δείχνουμε κατανόηση στους εργαζόμενους στα φαρμακεία και στα σούπερ μάρκετ.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και βοηθάμε όσους παλεύουν στις ιατρικές δομές.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μάρτιος 2020 21:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το video από τα γενέθλια του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας