Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μορέιρα: «Δύσκολα σε άδειο γήπεδο, αλλά εμείς τη δουλειά μας»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τη μεγάλη πρόκληση του αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιανίκ Μορέιρα, από τους πρωταγωνιστές του Περιστερίου  στις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αγκολέζος σέντερ είπε:

• Για το γεγονός ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (Τετάρτη, 11/3, 21:30, ΕΡΤ Sports HD).

«Θα είναι εξαιρετικά περίεργο να παίζουμε στο γήπεδό μας χωρίς τον κόσμο μας, που μας δίνει πάντοτε ώθηση στις δύσκολες στιγμές των αγώνων. Αλλά πρέπει να εστιάσουμε στην αποστολή μας, που δεν είναι άλλη από το να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάμε σε τρίτο παιχνίδι».

• Για τις πιθανότητες που έχει το Περιστέρι  στις αναμετρήσεις με τη Χάποελ:

«Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Χάποελ είναι πανίσχυρη, μόλις κέρδισε μάλιστα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα. Αλλά στο μυαλό μας είναι ξεκάθαρο ότι, όσο ισχυρός αντίπαλος και αν είναι η Χάποελ, σίγουρα δεν είναι ανίκητη. Άλλωστε, κανείς δεν είναι ανίκητος στο Basketball Champions League».

• Για τις ιδιαίτερες δυσκολίες του αγώνα με τους Ισραηλινούς:

«Πιστεύω ότι θα δοκιμάσουν διαφορετικές άμυνες πάνω στους ψηλούς μας και προετοιμαζόμαστε όλοι, και εγώ προσωπικά, να αντιμετωπίσουμε αυτά τα διαφορετικά σχήματα».

• Για την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα:

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολο, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνάει ο ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο. Από την άλλη πλευρά, όμως το ματς ήταν σημαντικό και για εμάς, αφού αγωνιζόμαστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην EKO Basket League. Για εμένα προσωπικά, ήταν πολύ ευχάριστο που βρέθηκα πάλι στο Παλατάκι, είδα γνωστά πρόσωπα και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με μερικούς από τους περυσινούς μου συμπαίκτες».