Τελευταία ενημέρωση 07:50, 28 Σεπ 2020

Αναβλήθηκε η αυριανή γιορτή των Fentagin

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναβλήθηκε από τους οργανωμένους φιλάθλους η αυριανή μεγάλη εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση τους η οποία θα πραγματοποιηθεί σε νεότερη ημερομηνία .

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής: «Μετά την επίσημη απόφαση του υπουργείου υγείας που εκδόθηκε πριν λίγο, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών FENTAGIN αναστέλλει προσωρινά την αυριανή εκδήλωση.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί επίσημα ξανά από την σελίδα μας.

Ευχαριστούμε όσους -εμφανείς και αφανείς- έτρεξαν όλες αυτές τις μέρες για να οργανωθεί αυτή η σπουδαία κίνηση. Δεσμευόμαστε ότι με την νέα ημερομηνία, η εκδήλωση θα γίνει ακόμα πιο μαζική και οργανωμένη. Μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος κακόβουλος στην πόλη, πως ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ο Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αθλητικός οργανισμός του Περιστερίου...και αν δεν το καταλάβει ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ..

Υγ1: Κάποιοι έδειξαν εξ αρχής, πως αν δεν έχουν όφελος, τους αρέσει να βάζουν τρικλοποδιές. Ο τρόπος που μας ενημερώσατε αποδεικνύει περίτρανα πως συνεχώς κοιτάτε το τομάρι σας. Για αυτό θα πάρετε και αυτό που σας αξίζει προσωπικά και όχι ως την θεσμική θέση που νομίζετε ότι εκπροσωπείτε...

Υγ2 : Σε μία χώρα "ευρωπαϊκή" και κατ επίφαση πολιτισμένη περιμένεις αντί τα μμε να σπέρνουν τρομοκρατία, να διαδίδονται μέτρα πρόληψης. Κάπως δύσκολο φυσικά όταν το ίδιο το κράτος κλείνει τα σχολεία και αφήνει τις εκκλησίες ανοιχτές, με ΟΤΙ μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα...».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Μάρτιος 2020 18:34
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Γούτας: «Βγάλαμε ψυχή»

Γούτας: «Βγάλαμε ψυχή»

27 Σεπ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Αρνητικά όλα τα τεστ!

Αρνητικά όλα τα τεστ!

27 Σεπ 2020 ΓΣ Περιστερίου

Ο Λειβαδάς τον έφερε στην κορυφή!

Ο Λειβαδάς τον έφερε στην κορυφή!

27 Σεπ 2020 ΑΟ Περιστερίου

Πήρε και τον Συρεγγέλα

Πήρε και τον Συρεγγέλα

27 Σεπ 2020 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας