Τελευταία ενημέρωση 10:25, 18 Απρ 2024

Η Κ19 φόρτσαρε στο β' με Λαμία (4-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Mε πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο ο Ατρόμητος Κ19 δεν δυσκολεύτηκε να περάσει σήμερα το εμπόδιο της Λαμίας στο γήπεδο του Ήφαιστου με 4-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Ατρόμητο να είναι ανώτερος αλλά και φλύαρος παράλληλα κάνοντας ωστόσο το 1-0 με γκολ του Ρονάλντο. Στην επανάληψη εμφανίστηκε μια...άλλη ομάδα που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφθασε σε μια άνετη επικράτηση. Σε αυτό συνετέλεσε στο μέγιστο και η βοήθεια που ήρθε από τον πάγκο καθώς οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Το 2-0 έκανε λοιπόν ο Πολίτης που αν και αμυντικός πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ (3-0) ενώ το σκορ έκλεισε ο Γιαννακίδης. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή των Ζάννη και Νταλίπ που αγωνίζονται στην Κ17.

Ο προπονητής Κώστας Παρθενίου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες:  Φλώρος Πολίτης (73' Καρδάμης) Γιαννακίδης Τσαινης Πομώνης (73' Ζάννης), Πιέτρης Χριστόπουλος Μακρυγιαννάκης (60' Μάδι) Σέλληνας (60' Τσακίρης) Ζούνης (73' Ούμπιντες) Ρονάλντο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Απόλλωνα αύριο η Κ17 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας