Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τρόμαξε» τον «φονέα» (1-0)

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καταπληκτικός ο ΑΟ Περιστερίου όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον πάλαι πότε «φονέα των γιγάντων», όχι μόνο δεν τον επηρέασε η διαφορά δύο γκολ από τον πρώτο αγώνα, αλλά τον «τρόμαξε σε τέτοιο βαθμό που η πρόκριση εν τέλει του Φωστήρα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ να ισοδυναμεί με επιτυχία.

Πράγματι, η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη έκανε κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το τέλος διεκδικούσε ένα δεύτερο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Νίκησε με 1-0 χάρις σε ένα υπέροχο γκολ του Νένδου στην επανάληψη και ελάχιστα λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 και να φέρει τον ημιτελικό στα ίσα. Ο Φωστήρας σε κανένα σημείο δεν δικαιολόγησε την διαφορά μιας κατηγορίας, απείλησε ελάχιστα την περιστεριώτικη εστία προσέχοντας περισσότερο στο πως θα διαφυλάξει τα νώτα του κι ευτυχώς γι' αυτόν δεν το πλήρωσε.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΟ Περιστερίου μπορεί να έχασε την πρόκριση αλλά κέρδισε πολλά περισσότερα καθώς το απόσταγμα των δύο αναμετρήσεων με τον Φωστήρα είναι πέρα για πέρα θετικό και θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Καταχανάκης, Τρόκα (52' Νένδος), Σεττελάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου, Ζιάμπρας (83' Διονυσόπουλος), Θεοδώρου, Ρίζος (58' Λειβαδάς), Λέτσι.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ (Πάρης Ανδράλας) Αθανασόπουλος, Αλεξίου, Καλλιμούκος, Μπιταξής, Μπιμπισίδης (88' λ.τρ. Πετριτάι) Πίσσας, Ασημάκης, Παληγεώργος (78' Κόλλιας), Χρήστου (62' Αργκιλέσι), Μαρίνου, Μπερνιδάκης (70' Κουλούρης).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2020 17:45