Τελευταία ενημέρωση 02:00, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτός είναι ο στόχος του Άγιου Ιερόθεου στις 2 αγωνιστικές που απομένουν.

 

Για το καλύτερο δυνατό είχε προσπαθήσει η διοίκηση το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού και της υλοποίησής του, ωστόσο αποδείχθηκε στην πορεία πως ήταν πολύ δύσκολο για τον Άγιο Ιερόθεο να ανταγωνιστεί σε ρυθμούς πρωταθλητισμού το Αιγάλεω, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή και την ευχάριστή έκπληξη του 2ου ομίλου, τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι στον 'κιτρινόμαυρο' σύλλογο τα έχουν παρατήσει! Αντιθέτως, το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παλεύει όλα τα ματς, εξακολουθεί να παίρνει μεγάλες νίκες, ακόμα και μακριά από το Περιστέρι, ενώ βρίσκεται κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος! Καθώς απομένουν 2 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ο 'Άγιος' απέχει από την 4η θέση μόλις 3 βαθμούς και με νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα έχει την ευκαιρία να την πιάσει! Άλλωστε, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά και ο Παναγιώτης Ρούμπας στο peristerisports, ''όχι η τετράδα, η... τριάδα είναι ο στόχος μας! Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε, τόσο το καλύτερο''!

Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν αύριο (Τρίτη) στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Χωράφας για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του σπουδαίου ματς με τη 'Σάντα'.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2015 22:30
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Φωνάζει» για το ντέρμπι των «Αγίων» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας