Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παντελίδης:«Να δείξουμε τις φιλοδοξίες μας»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Σάββας Παντελίδης διέκρινε βελτίωση της ομάδας του στους τελευταίους αγώνες, ενώ έδωσε και τις ευχές του στον Άρη ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ατρόμητου υποστήριξε αρχικά ότι… «έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τον Άρη να έχει κατοχή της μπάλας πριν τα δικά μας γκολ αλλά και μετά. Για μας, ήταν η πρώτη φορά που στις 3-4 ευκαιρίες που κάναμε, πετύχαμε δύο γκολ. Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Άρης επέλεξε να κάνει rotation λόγω του αγώνα του Κυπέλλου. Με όλη μου την ψυχή του εύχομαι να προκριθεί γιατί όχι και να το κατακτήσει», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων που ακολουθούν για τον Ατρόμητο και εξήγησε γιατί τους θεωρεί σημαντικούς. «Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στο τελευταίο διάστημα αλλά θέλουμε να εντείνουμε τη προσπάθειά μας γιατί πάντα κοιτάς το καλύτερο. Είναι προτιμότερο να τελειώσεις έβδομος παρά δωδέκατος. Προσωπικά έχω κίνητρο, αυτό πρέπει να βρουν και οι παίκτες. Είναι ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δείξουμε τις φιλοδοξίες μας».