Τελευταία ενημέρωση 21:03, 19 Απρ 2024

Μανούσος: «Μακάρι να είχα πετύχει λιγότερα γκολ και να μπαίναμε στην 6άδα»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Novasports:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Θέλαμε πολύ τους 3 βαθμούς δυστυχώς δεν κρινόταν μόνο από τα δικά μας πόδια. Πήραμε τη νίκη αλλά δεν μπήκαμε στην 6αδα. Στόχος μας ήταν μετά τον ΟΦΗ να πάρουμε την καλύτερη θέση».

Για το τι έφταιξε: «Σε πολλά παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς. Έχουμε χάσει παιχνίδια στο 90 αλλά έχουμε πάρει και παιχνίδια στο 90».

Για τους στόχους τους στα play out: «Να τερματίσουμε στην 1η θέση»

Για τα 11 γκολ που πέτυχε φέτος: «Μακάρι να είχα πετύχει πιο λίγα και να κατάφερνε η ομάδα να μπει στην 6αδα. Είχα μια δύσκολη χρονιά δούλεψα πολύ για να επανέλθω. Με βοήθησε πολύ η ομάδα και τους ευχαριστώ. Από την αρχή ήταν δύσκολη η χρονιά γίνανε πολλές αλλαγές».

Για το αν το μέλλον του είναι στον Ατρόμητο: «Αυτό δεν το ξέρω θα δούμε. Είμαι πολύ δεμένος με τον Ατρόμητο . Τους ευχαριστώ γιατί πέρασα μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη και η ομάδα με βοήθησε πολύ σε ψυχολογικό κομμάτι».

Για τον Χαβιέ Ούμπιδες: «Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές. Είναι ένας κύριος. Είναι σαν πατέρες. Μας συμβουλεύει συνέχεια. Εύχομαι να πάρει τη σωστή απόφαση.

Για το μεταναστευτικό και την κατάσταση στη Μυτιλήνη: «Η Λέσβος και τα νησιά του Αιγαίου έχουν πάρει στις πλάτες τους όλο το μεταναστευτικό και είναι κρίμα. Μακάρι να βρεθεί μια λύση γρήγορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παντελίδης:«Να δείξουμε τις φιλοδοξίες μας» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας