Τελευταία ενημέρωση 15:50, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Κ19 του Ατρόμητου ηττήθηκε στη Πυλαία από τον Άρη με 3-1 στο ντεμπούτο του Κώστα Παρθενίου και παρέμεινε στην 7η θέση κι ενώ υπολείπονται τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί πάντως κατάφωρα την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησαν βασικοί δύο παίκτες από την Κ17 οι Σταματούλας και Μάδι.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Ρονάλντο, πηγαίνοντας με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαβλιάκης ισοφάρισε για τον Άρη, ενώ στο 75′ ο Χατζηπιρπιρίδης έβαλε την ομάδα του σε ρόλο “οδηγού”. Δύο λεπτά νωρίτερα  ο Μακρυγιαννάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει νέο προβάδισμα στον Ατρόμητο. Το τελικό σκορ σημείωσε ο Πάγκος, στο 89', πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Θεσσαλονικείς.

Ατρόμητος: Σάλτας, Πολίτης, Πομώνης, Σταματούλας, Γούλας, Πιέτρης, Μακρυγιαννάκης, Χριστόπουλος, Ρονάλντο, Ανθουλάκης, Ζούνης. Έπαιξαν και οι Μαργαρίτης, Μαδί.

Άρης: Παρίσης, Μαρμαρίδης, Σενγκέρκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Πάγκος, Μπαλικτσής, Κριμιτζάς, Σπαρτιάτης, Βαβλιάκης, Χατζηπιρπιρίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Μάρτιος 2020 16:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aν και στα play out από τις νίκες που γουστ(άρης)! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας