Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσαγκάρης:«Ονειρευόμαστε»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα έως ότου ο Γ.Σ. Περιστερίου αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στον ημιτελικό του Κυπέλλου κι ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης ξέρει πως μέσα από την δουλειά που γίνεται, αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να ονειρεύονται τον τελικό!

Δύο και σήμερα! Φράση του στρατού, των φαντάρων ειδικότερα, που κάλλιστα μπορεί να ειπωθεί και από τους πολίστες του Γ.Σ. Περιστερίου! Δύο μέρες – και στην ουσία κάτι ώρες – έχουν απομείνει έως ότου η ομάδα του Κώστα Λούδη βουτήξει στην πισίνα της Χίου για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος! Έως ότου ξεκινήσουν… τα όνειρα!  “Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις κι σε αφήνει να ονειρεύεσαι” λέει ο Ποσειδώνας Τσαγκάρης κι εξηγείται: “Κάθε αθλητής που βρίσκεται σε ένα Final-4, θέλει να παίξει στον τελικό κι εμείς δεν πάμε στην Χίο, απλά για να παίξουμε. Σεβόμαστε τον Εθνικό αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι το  τελευταίο λεπτό του ημιτελικού. Μακάρι το τέλος του, να μας βρει να πανηγυρίζουμε την πρόκριση στον τελικό! Θα είναι τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο”.

Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό; Τι πρέπει να κάνει ο Γ.Σ.Π. για να γράψει – για μία ακόμα φορά – ιστορία; Ο 28χρονος φουνταριστός έχει την απάντηση: “Η ικανότητα μας μπορεί να μας οδηγήσει στον τελικό. Έχουμε δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό και τον ίδιο προπονητή από πέρυσι κι έχουμε δουλέψει σε πάρα πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Οπότε, πιθανή πρόκριση μας δεν θα οφείλεται στην τύχη αλλά στην δουλειά που κάνουμε”.

* Η τελευταία προπόνηση πριν ο Γ.Σ.Π. μπει στο αεροπλάνο για την Χίο, διεξάγεται απόψε στις 20:00 στο κολυμβητήριο της Χωράφας και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.