Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΣΚΑτη λύση η διαφορετική ώρα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την αλλαγή μέρας και ώρας του τελικού κυπέλλου ΕΣΚΑ που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή του Θωμά πρέπει να απαιτήσει η διοίκηση του ΓΣ Περιστερίου από τη διοίκηση της ΕΣΚΑ καθώς την ίδια μέρα ο Ατρόμητος δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η έξοδος στην Ευρώπη. Οι δύο αδελφικές ομάδες με την ίδια δεξαμενή φιλάθλων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουν την ίδια ώρα γιατί όσο και να μην θέλουμε ένα κύπελλο (για τον ΓΣΠ) θα είναι πάντα ένα κύπελλο άσχετα και αν η τεράστια ιστορία του επιτάσσεις διαφορετικούς τελικούς.

Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος έχει ανάγκη εξίσου ίσως και περισσότερο την παρουσία των φιλάθλων του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί σε περίπτωση νίκης θα κερδίσει πλην συγκλονιστικού απρόοπτου την έξοδο του στην Ευρώπη.

Η ΕΣΚΑ πρέπει να καταλάβει καλά ότι δεν μπορεί μια ομάδα να παίξει χωρίς την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της. Αν θέλει να κάνει μια γιορτή του μπάσκετ, πρέπει αυτή η γιορτή να γίνει επί ίσοις όροις και με την παρουσία φιλάθλων από τις δύο ομάδες. Η ΕΣΚΑτη λύση είναι τουλάχιστον η διαφορετική ώρα έναρξης του αγώνα. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι το ματς του Ατρόμητου ξεκινάει στις 17. 15, ο τελικός μπορεί να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι ή στις 8,30 το βράδυ. Και αλίμονο αν η ΕΣΚΑ προβάλλει ως επιχείρημα ότι πρέπει να αλλάξει την ώρα η Σούπερ Λίγκα. Τότε που θα γελάσουν και τα τσιμέντα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 20:39