Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και καλή δύναμη!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα. Ευχές πυ ανταλλάσουμε μεταξύ μας λίγες ώρες πριν από την κορύφωση του Θείου Δράματος που έρχεται με την Σταύρωση του Κυρίου και μετά με την Ανάσταση του. Η συγκλονιστικότερη στιγμή για ολόκληρη τη Χριστιανοσύνη που γιορτάζεται με κατάνυξη σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ας αποτελέσει φίλοι μας την απαρχή για να τελειώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Προβλήματα στην καθημερινότητα που κάνουν δύσκολη την επιβίωση πολλών συμπολιτών μας, προβλήματα στην επικοινωνία που (δεν) έχουμε μεταξύ μας. Και αυτό είναι το πιο μεγάλο πρόβλημα για μια κοινωνία:Να χαθεί η ομοψυχία και η συνοχή της.

Το peristerisports θέλει να στείλει τις καλύτερες ευχές του στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά. Με υγεία και δύναμη σε όλους. Μας χρειάζεται η δύναμη για να ξεπεράσουμε τον δικό μας μικρό Γολγοθά γιατί κάθε μέρα που φεύγει πίσω της δεν ξαναγυρίζει. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι στην ψυχή, καλύτεροι άνθρωποι στο νου και στη σκέψη. Καλή Ανάσταση αγαπητοί μας φίλοι, Καλό Πάσχα!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 16:45