Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Στα δύσκολα ακόμη πιο κοντά»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μήνυμα στήριξης της αγαπημένης τους ομάδας απευθύνουν μέσω ανακοίνωσης τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin στην επίσημη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση

«9 αγώνες χωρίς νίκη...810 λεπτά χωρίς να δούμε την ομάδα μας να νικάει...
7 ήττες και 2 ισοπαλίες...και όμως ο κόσμος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι..!!

Μπορεί η απογοήτευση να είναι μεγάλη, μπορεί τα νεύρα μας να είναι σαν τεντωμένα σκοινιά, τα μάτια μας να πονάνε και η καρδιά μας να ραγίζει με αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα που βγάζει η ομάδα προς τα έξω. Ωστόσο αυτός ο κόσμος που έχει μάθει "στις λύπες να φωνάζει πιο δυνατά" θα είναι εκεί για άλλο ένα παιχνίδι. Θα είναι εκεί για να φωνάξει για τη μπλε φανέλα με το ΑΣΤΕΡΙ. Αυτός ο κόσμος ξέρει περισσότερο από κάθε άλλον τι σημαίνει πέτρινα χρόνια. Ξέρει πως στα δύσκολα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο κοντά στην αγαπημένη του ομάδα...γιατί την ομάδα δεν την κάνουν τα πρόσωπα, αλλά η ιστορία που έχει και ο κόσμος που την ακολουθεί πιστά.
Αυτός ο κόσμος γνωρίζει καλά πως η ΕΠΙΛΟΓΗ του να σταθεί στο πλάι αυτής της ομάδας δεν είναι ένας δρόμος εύκολος, που στο τέλος του θα βρεις χαρές και τρόπαια.
Ξέρει πως οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές.
Ξέρει πως η χαρά του δεν είναι τα κύπελλα αλλά ο ιδρώτας πάνω στην φανέλα...και το ευχαριστιέται ακόμα περισσότερο όταν αυτό έχει αποτέλεσμα κόντρα στα "λεφτά" και το σύστημα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...Η ομάδα σε συνολικό επίπεδο -γιατί το αγωνιστικό κομμάτι είναι απλά το αποτέλεσμα- διανύει μια περίοδο κρίσης. Ο οργανισμός που λέγεται ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ το τελευταίο διάστημα αδυνατεί...και αυτό αφορά όλους όσους πλαισιώνουν αυτόν τον οργανισμό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Η ασπίδα αυτού του οργανισμού που δεν είναι άλλη από τον σύνδεσμο θα λάβει γρήγορα τα μέτρα της και όπως συνέβη και στο παρελθόν θα "βάλει πλάτη" για ορθοποδήσει ξανά το πρότυπο του συλλόγου, που ζηλεύουν πολλοί ανά την Ελλάδα. Αρχής γενομένης από την Κυριακή, σας καλούμε όλους στο πλευρό του συνδέσμου και σε ένα πλάνο που θα στηθεί γύρω από την ομάδα τους επόμενους μήνες που ακολουθούν.
Θα αλλάξουν πολλά...και αυτό θέλει συνεχή προσπάθεια αλλά και στήριξη από όλους. Πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρούνται παρασιτικές για την ομάδα σιγά-σιγά θα απομακρυνθούν και την θέση τους θα πάρουν η αγνή προσφορά και η ανιδιοτέλεια. Από εδώ και πέρα θα κοιτάμε την ιστορία στα μάτια και θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί σαν οργανισμός να πράττουμε με γνώμονα μόνο το συμφέρον αυτής και κανενός άλλου.

Οι μιζέριες, οι γκρίνιες και οι μουρμούρες δεν βοηθάνε πουθενά...ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ και η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ!!

Με αυτή μας την τοποθέτηση δεν παρακαλάμε κανέναν. Σκοπός μας είναι να παρακινήσουμε και κυρίως να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις...
Όλους θα μας κρίνει ο χρόνος αλλά κυρίως η ιστορία...

Ραντεβού αύριο απο νωρίς..Όπως είπαμε..
Στα τσιμέντα που καθορίζουν τη ζωή μας αφήνουμε τα λαρύγγια μας».