Τελευταία ενημέρωση 15:15, 18 Απρ 2024

Οι τουρμπίνες της Κ20 δούλεψαν μέχρι το τρία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Αυτή τη φορά οι τουρμπίνες της Κ20 δούλεψαν μέχρι το τρία!. Τι και αν ο Πλατανιάς κόντρα στη ροή του ματς βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το εικοστό λεπτό αιφνιδιάζοντας στον απόλυτο βαθμό.

Ο Ατρόμητος με την κλάση και την ποιότητα που τον διακρίνει άρχισε να ανεβάζει στροφές και τελικά κέρδισε με σκορ 3-1 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και τώρα περιμένει τον Ολυμπιακό στο πολύ μεγάλο ματς της Πέμπτης του Πάσχα στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Οι γηπεδούχοι  όπως προαναφέραμε προηγήθηκαν στο εικοσάλεπτο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και ισοφάρισε ο Παπασπύρος στο 40’. Από φάουλ του Λημνιού, ο Κωστούλας έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο στο 65’ για να σφραγίσει τη νίκη ο Ρεγκάκος στο 89’. Νωρίτερα ο Έκτορας Παναγιωτόπουλος είχε χάσει πέναλτι (74’) που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Μωραίτης, Κωστούλας, Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Έκτ. Παναγιωτόπουλος, Τσατσόπουλος.  ‘Έπαιξαν και οι Λαζαρίδης, Κομνηνός, Στρούγκης.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μπαστακός, Κρουσέλ οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα με την επαγγελματική ομάδα. Ο  Κρουσέλ κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας Κ18 για να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά στη Σλοβακία με αντιπάλους τη διοργανώτρια χώρα, τον Καναδά και την Κίνα από τις 18 μέχρι 25 Απριλίου.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ17 Γιώργος Λώλος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων U-16 για το Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά της ΟΥΕΦΑ που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν από 9 μέχρι 15 Απριλίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 16:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος και πάλι δίπλα στη «Φλόγα» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας