Τελευταία ενημέρωση 12:26, 19 Απρ 2024

Τα πέναλτι... κόρνερ έχει κάνει ο Περτσάς!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει φέτος με τα... γάντια του Όμιλου '4 στις 4' αποκρούσεις!

 

Πόσο εύκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να κάνει έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ και να απομακρύνει με γροθιές; Μάλλον αρκετά!

Κάπως έτσι φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Περτσάς τις περιπτώσεις όπου η μπάλα στήνεται απέναντί του, σε απόσταση 11 βημάτων!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει μετατρέψει τα πέναλτι σε... κόρνερ, καθώς έχει να επιδείξει 4 επιτυχίες σε ισάριθμες εκτελέσεις από την άσπρη βούλα, αποτελώντας 'εγγύηση' κάτω από τα δοκάρια του Όμιλου! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλες έχουν καταγραφεί στον β' γύρο και, συγκεκριμένα, τους τελευταίους δύο μήνες!

Η αρχή είχε γίνει στις 31 Ιανουαρίου, όταν ο Περτσάς απέκρουσε την εκτέλεση του Φαρμάκη στο 75' της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, που τελικά ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Η δεύτερη απόκρουση του ικανότατου γκολκίπερ σημειώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, όταν είπε 'όχι' στον Κυριάκη, στο 78' του εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιο Δημήτριο, διατηρώντας έτσι το 1-0 υπέρ του Όμιλου, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η τρίτη προσωπική 'νίκη' ήρθε την 1η του Μάρτη, όταν 'ανάγκασε' τον Μαστρογιάννη να σουτάρει άστοχα από την άσπρη βούλα, για να παραμείνει στο 59' του εκτός έδρας αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών το 1-1 (τελικά το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη 2-1 των γηπεδούχων).

Το... καρέ της επιτυχίας σημπληρώθηκε το Σάββατο, όταν δεν επέτρεψε στον Σπυρόπουλο να παραβιάσει την εστία του στο 25', όπου παρέμενε το 0-0, δίνοντας στους 'ροσονέρι' την ευκαιρία να φτάσουν στην επικράτηση επί του Καματερού με 2-0

Ίσως σημαντικό ρόλο στα επιτεύγματά του να έχει παίξει το γεγονός ότι έχει υπάρξει συμπαίκτης και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανέλαβαν την ευθύνη της εκτέλεσης. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο Παναγιώτης Περτσάς έχει τον τρόπο να μεταδίδει την τέχνη του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προπονεί στην Τριγλία Ραφήνας, οι οποίοι έχουν μέχρι τώρα '2 στα 2'!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 2η θέση είναι κοντά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας