Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στα πολλά προβλήματα που είχαν μαζευτεί στην ομάδα του πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης, που εξέφρασε αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Παρά τα δεδομένα, όταν ξεκίνησε το ματς κι αφού η ομάδα μας είχε έξι σοβαρές απουσίες και δύο μέρες λιγότερες για να ξεκουραστούμε, παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο με αρκετή προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και με αρκετή ενέργεια. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός μας απείλησε περισσότερο, στο δεύτερο λιγότερο, αλλά αν βρει μια φάση με την ποιότητα που έχει μπορεί να τελειώσει το ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το ματς, είμαστε σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι πριν από 20 μέρες. Με αυτή τη βελτίωση αν έχουμε διάρκεια πιστεύω θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γκολ στο 90': «Είμαστε μια ομάδα που έχει κερδίσει ματς μετά το 87'-88' και μια ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους. Ασφαλώς μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο, δεν είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά ποιότητας του αντιπάλου. Δεν είναι εύκολο παρά το ότι ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες, δεν είχαμε τις λύσεις να τον κάνουμε να αμυνθεί περισσότερο, αν είχαμε ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά».

Για το αν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι τελικός: «Έχουμε μπροστά μας πρώτα ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να υπάρχει πρόοδος. Το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει του Ατρόμητου είναι με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα έχουμε βελτίωση, έγινε με την ΑΕΚ, έγινε ακόμα περισσότερη στο παιχνίδι του Κυπέλλου και σήμερα παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα παρά την απουσία των έξι ποδοσφαιριστών πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση».

Για την κατάσταση του Ρισβάνη: «Δύσκολα για Άρη, έχουμε 8 μέρες για τον ΟΦΗ, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι».

Για τον τραυματισμό του Ντε Πο: «Έχει ένα σφίξιμο θα το εξετάσουν οι γιατροί και θα μας πουν».