Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέβαλε το νόμο του με Χαραυγιακό 2-0!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τέλειο τακτικά παιχνίδι, με συμπαγή άμυνα, με σκόρερ τον Νησαριώτη και τον Γονή να σκορπά τρόμο στην αντίπαλη άμυνα ο Ήφαιστος «έκαψε» τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό με 2-0 παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης κι ενώ είχε προηγηθεί ένα δοκάρι του Νησαριώτη στο 21', ο Μπράτι άφησε αδικαιολογήτως τον Ήφαιστο με δέκα καθώς αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλο. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν επηρέασε τους παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας που κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γονή από τον Βικερλή στο 50' που μετέτρεψε σε γκολ ο Νησαριώτης.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γονής με υπέροχη ντρίπλα άδειασε αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή και σούταρε, απέκρουσε προσωρινά ο Βικερλής και στην επαναφορά ο Νησαριώτης με το γόνατο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι αλλά ο Οκσίσογλου πέταξε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Κασσιανός στο 65'.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ευθυμίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Στουραϊτης, Χάιδας (70' Χίος), Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Βελιανίτης, Καλκανάκος (57' Σφίχτης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (85' Γιαννόπουλος), Μπράτι, Γονής (76' Τζωρτζακάκης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ  Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Αναστασόπουλος (58' λ.τρ. Κασσιανός), Σπανός, Κουτρας (46' Μουρελάτος), Πλούμης (46' Κασπίρης), Κούντου, Οκσίσογλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 20:46