Τελευταία ενημέρωση 00:57, 20 Απρ 2024

Ο 88χρονος «άρρωστος» με τον Ατρόμητο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον 88χρονο αιώνιο έφηβο. Τον Παναγιώτη Μάρκου, «Πανούτσικο» για τους παλαιούς Ατρομηταίους που φόρεσε μια φανέλα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και όταν αποχώρησε δεν ήθελε να πάει σε καμία άλλη ομάδα. Αγωνίστηκε από το 1946 μέχρι το 1957. Ο Παναγιώτης Μάρκου, που γεννήθηκε το 1927 είναι Ατρόμητος μέχρι το κόκκαλο. Παρακολουθεί την ομάδα, γνωρίζει τα πάντα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αγάπης για τον σύλλογο.

Το Kυριακοδεύτερο βρήκε τη δύναμη και το σθένος να το αφιερώσει στον Ατρόμητο. Τόσο πολύ αγαπάει τον σύλλογο. Το Σάββατο βρέθηκε στο γήπεδο Νταμάρι στην τελετή λήξης του τουρνουά «Γ. Χατζής» και αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν εκεί. Μάλιστα βράβευσε και ένα μικρό ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου που βγήκε πρώτος σκόρερ, σε μια φωτογραφία που θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Εκείνος 88 ετών καμαρώνει για ένα μικρό παιδί δέκα ετών και του προσφέρει απλόχερα την αγάπη και το χαμόγελο του.

Τη Δευτέρα ο «Πανούτσικος» βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου για να δει το ματς με τη Κέρκυρα και να τιμηθεί από τους ίδιους τους παλαίμαχους. Την αναμνηστική πλακέρα του την προσέφεραν ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.  Δείτε την συγκίνηση στο πρόσωπό του. Τιμή και δόξα λοιπόν στον Παναγιώτη Μάρκου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2015 11:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Είδαν την άλλη «σκληρή» πλευρά της ζωής! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας