Τελευταία ενημέρωση 02:20, 25 Απρ 2024

H K17...αστεράτη νίκη με Αστέρα 4-2!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος Κ17 φοβερός και τρομερός στο α΄ ημίχρονο, όταν και απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων, πήρε δίκαια τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης  Κ17 με 4-2 σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που οδηγεί στα play offs.

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια καλοστημένη ομάδα, ο Ατρόμητος κυριάρχησε απόλυτα από το ξεκίνημα και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 3-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν Τσαντίλας 8', Λάγγας 32' και Μουντές 44'.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Αντωνάκη  στο 65'  δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα,  όμως ο Ατρόμητος φρόντισε να κόψει την....όρεξη τους με γκολ του Τσαντίλα στο 72' που έκανε το 4-1. Ακριβώς με την εκπνοή ο Κωστέας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε με τους Δήμο, Λάγγα, Τρόκα, Γκαμάνη, Ζάννη, Ντούλε, Μπουρνέλη, Μουντέ, Τσαντίλα, Δαλαμήτρα, Οικονόμου.  Έπαιξαν και οι Γκουτίδης, Παροτσίδης, Μαρκοπουλιώτης, Ράπτης, Σταματούλας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 19:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στηρίζει το παρόν και το μέλλον του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας