Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μάδησε» τον δικέφαλο και πέρασε στο final -4!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρομερή επιτυχία για το ανδρικό τμήμα πόλο του ΓΣΠ. Πανηγυρίζει την  πρόκριση του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας  αφού  «μάδησε» με 10-8 τον δικέφαλο του βορρά ΠΑΟΚ για τον αγώνα μπαράζ της προημιτελικής φάσης που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι πρωτοπόροι και αήττητοι του Νοτίου Ομίλου της Α2 Ανδρών έκαναν την μεγάλη έκπληξη τσεκάροντας το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης (Χίος, 28-29 Φεβρουαρίου).

Το συγκρότημα του Κώστα Λούδη δεν ξεκινήσει καλά το παιχνίδι αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Αλέξανδρος Παπανικολάου με τρία τέρματα, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ ο Κολμπένοφ πέτυχε τέσσερα.

ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου 8-10 (3-1, 2-3, 2-3, 1-3)

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 4, Προσινικλής Ν., Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Μουρατίδης, Σαλαμάνης, Βοζίκης, Αντιβαλίδης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 3, Λαδάς Π., Ατιέ Μ., Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1, Κουμής

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 15:36