Τελευταία ενημέρωση 08:13, 25 Απρ 2024

Παπανικολόπουλος: «Έλλειψη συγκέντρωσης»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο χαμηλό βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας, ύστερα από την υπερπροσπάθεια της Τρίτης στον αγώνα για το BCL, απέδωσε την κακή απόδοση και την ήττα στο Λαύριο ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Ο τεχνικός του Περιστερίου αφού συνεχάρη το Λαύριο για την νίκη του, στάθηκε στην κακή συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων», είπε:«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη. Η αντίδραση μας ύστερα από ένα μεγάλο παιχνίδι που παίξαμε για την Ευρώπη ήταν κακή, κυρίως στη συγκέντρωση μας. Στην αρχή του αγώνα βοηθήσαμε τους λάθος παίκτες και έτσι μπήκαν στο κλίμα του αγώνα οι σημαντικοί παίκτες για το Λαύριο. Από εκεί και πέρα ήμασταν σταθερά κακοί σε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία έχουν εξήγηση και πρέπει να δώσουμε λύσεις σε αυτό. Μας μπλόκαραν επιθετικά και κέρδισε δίκαια το Λαύριο. Εμείς προχωρούμε, έχουμε ένα ματς με την Νίμπουρκ και μετά κάποιες μέρες διακοπής, ώστε να προετοιμαστούμε για το Κύπελλο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο γιατί ξέρουμε τι ομάδα είναι το Περιστέρι και τι το Λαύριο, αλλά και για το γεγονός ότι παρότι παίξαμε καλά κόντρα στον Ήφαιστο χάσαμε το ματς και περιμέναμε όλη την εβδομάδα για να συνέλθουμε και να προχωρήσουμε. Προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες ότι αν παίζουμε σε κάθε ματς όπως με την Λήμνο, θα έρθουν οι μεγάλες νίκες όπως και συνέβη. Και ο άλλος λόγος που είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη είναι γιατί είχαμε δύο απώλειες όπως ο Λεγκίκας και ο Κουζέλογλου. Όλοι οι παίκτες καταθέσαν ψυχή και εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι το Περιστέρι είναι άδειο από το ματς με την Μπάμπεργκ. Αφιερώνουμε τη νίκη στους Λεγκίκα και Κουζέλογλου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το σταφ για την προσπάθεια που έκανε αλλά και τους παίκτες μου που έδειξαν ψυχικά αποθέματα. Καλή επιτυχία στο Περιστέρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας