Τελευταία ενημέρωση 17:20, 24 Απρ 2024

Έκοψε πίτα η ακαδημία της ΠΑΕ Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή πίτας των τμημάτων Κ19-Κ17-Κ15 του Ατρόμητου στο «Atromitos Cafe».

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Όλες μαζί οι ομάδες των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος αντάλλαξαν ευχές για το 2020 και έκοψαν τη Βασιλόπιτα στο Atromitos café.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών, Γιώργος Κορακάκης, ευχήθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός γηπέδων με υγεία.

Στην όμορφη εκδήλωση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία από την Κ19, Κ17 και Κ15 του συλλόγου μας με τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά να είναι οι Βασίλης Σέλληνας(Κ19), Θεοδόσης Γκαμάνης(Κ17), Μιχάλης Σταματούλλας(Κ17) και Κωνσταντίνος Μπέκος(Κ15).

Η κοπή της Βασιλόπιτας των Ακαδημιών μας πραγματοποιήθηκε στον εξαιρετικό χώρο του “Atromitos café” το οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη μοναδική φιλοξενία όπως επίσης και το Bread Factory για την Βασιλόπιτα και τις γευστικές απολαύσεις που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες και τα επιτελεία των Ακαδημιών μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2020 14:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Περιστέρι η ακαδημία του ΑΟ Σταυρακίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας