Τελευταία ενημέρωση 14:03, 19 Απρ 2024

Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του και την μεγάλη επιθυμία για τη νίκη αναφέρθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, έκαναν κατάθεση ψυχής, νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι με εξαίρεση τα δίλεπτα στο τέλος του δευτέρου και του τρίτου 10λεπτου» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για την συνάντηση με τους Γερμανούς και πρόσθεσε: «Ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 6 πόντους, αντιδράσαμε σωστά, οι παίκτες μου έκαναν τα φάουλ εκεί που έπρεπε να τα κάνουν, έβαλαν το κορμί τους στα ριμπάουντ, με τα οποία είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Έστω και πάρα πολύ δύσκολα κερδίσαμε, προκριθήκαμε και συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα».

Ο Γιανίκ Μορέϊρα παράλληλα, τόνισε: «Ήμασταν έξι πόντους πίσω δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και άκουσα τον Γουϊλ (Χάτσερ) να λέει ''μην ανησυχείτε, θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι''. Αυτό θα μου μείνει από το αποψινό παιχνίδι. Ότι ακόμη κι αν βρισκόμαστε δέκα πόντους πίσω και υπάρχει χρόνος στο ρολόϊ δεν έχει σημασία γιατί οφείλουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Αυτό κάναμε συνεχίζαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, κυνηγήσαμε τα ριμπάουντ, ελέγξαμε την ρακέτα και στο τέλος τα καταφέραμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέιλορ:«Είναι τρελοί αυτοί οι οπαδοί»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας