Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσοχή στα παιδιά σας! Σάλος με γονέα στη Χωράφα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γονείς προσοχή στα παιδιά σας!. Μην τα...παρκάρετε όταν εκείνα είναι στους (όποιους) αγωνιστικούς χώρους, να είστε από «πάνω» τους συνεχώς και να δείχνετε εμπιστοσύνη σε ελάχιστους!.

Σάλος έχει προκληθεί από χθες στο κολυμβητήριο στη Χωράφα με τη σύλληψη ενός γονέα (πατέρα ενός 15χρονου αγοριού) ο οποίος φέρεται να έχει κάνει άσεμνες προτάσεις σε κοριτσάκια.

Άτομο πάσης υποψίας που στο άκουσμα της σύλληψης του από την Αστυνομία οι περισσότεροι είπαν «πέσαμε από τα σύννεφα» που συναναστρεφόταν με γονείς και παιδιά στο κολυμβητήριο της Χωράφας έγινε «τσακωτός» με αφορμή άσεμνα μηνύματα που έστειλε σε ένα κοριτσάκι. 

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, έγινε μήνυση σε βάρος του και οδηγήθηκε για τα περαιτέρω στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση το περιστατικό αυτό ας γίνει η αφορμή για να καταλάβουν οι γονείς ότι τα παιδιά τους πρέπει και να νιώθουν την ασφάλεια ότι κανείς δεν πρόκειται να τα πειράξει.

Πολλά μπράβο στα κοριτσάκια για το θάρρος που βρήκαν για να καταγγείλουν άμεσα τον σάτυρο-γονέα στους γονείς τους. Κι επειδή γίνεται σκόπιμα ή όχι το λάθος να βάλλονται σύλλογοι, δεν έχει καμία σχέση αν το παιδί του γονέα -σάτυρου είναι στον «τάδε σύλλογο». Το ένα γεγονός είναι ανεξάρτητο από το άλλο και οι σύλλογοι δεν πρέπει να ταυτίζονται με το οποιοδήποτε «παράπτωμα» ενός γονέα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2020 21:15