Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταξίδι - μαμούθ ο ΓΣΠ στο Νόβγκοροντ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Νίζνι Νόβγκοροντ αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Περιστερίου  στο Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» που προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι είναι πανέτοιμοι για ένα ταξίδι 15 ωρών, προκειμένου να φτάσουν στο Νόβγκοροντ το μεσημέρι της Τρίτης (η πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος» είναι στις 00.35 τα ξημερώματα της Τρίτης) με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα.

«Μετά την ήττα από την Τενερίφη στην έδρα μας, αντιδράσαμε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Ρέθυμνο στο γήπεδο μας για το πρωτάθλημα, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας. Όπως είπε και ο κόουτς σε κάποιες στιγμές χάσαμε τις διαφορές που είχαμε πάρει στο σκορ, αλλά τελικά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γόντικας που είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στους Κρητικούς και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι 15 ωρών και ένα παιχνίδι με τη Νίζνι, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League. Ο αντίπαλος είναι δυνατός και η κούραση από το ταξίδι παίζει ρόλο, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κούραση και να φτάσουμε στη νίκη που την θέλουμε πολύ για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας στην διοργάνωση».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, εκτός από τον Βασίλη Ξανθόπουλο που το τελευταίο διάστημα είναι εκτός, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι.