Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκρίθηκαν οι Νέοι στην επόμενη φάση!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δίχως να χάσουν παιχνίδι, οι Νέοι Άνδρες  του ΓΣΠ τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Γ’ Ομίλου της Αττικής και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της καθώς στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, επιβλήθηκε του Ιωνικού με 19-3. Η συνέχεια την βρήκε να… ρεπάρει πριν τεθεί αντιμέτωπη με τον Μίλωνα τον οποίο, επίσης κέρδισε με διψηφια διαφορά τερμάτων (16-6).

Οι δύο νίκες αρκούσαν στον Γ.Σ.Π. για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση (6-8/3), ωστόσο, παίκτες και προπονητές αναζητούσαν την πρωτιά του ομίλου. Και την πήραν χάρις το 12-11 επί του Χαϊδαρίου αλλά και το 13-5 εις βάρος του Νηρέα Χαλανδρίου.

Μαζί με τον Γ.Σ.Π.,  την πρόκριση πήραν επίσης οι ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΑΕΚ (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Ηλιούπολης (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΑΕ Χαϊδαρίου, Μίλων, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), Ολυμπιακός, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).