Τελευταία ενημέρωση 06:38, 20 Απρ 2024

Και διπλό και εξάδα και...Μπουσούλατζιτς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ό,τι του το στέρησε το 2019, του το δίνει το 2020!. Με buzzer beater  του Πέτρου Γιακουμάκη στο 94΄ ο Ατρόμητος απέδρασε με το διπλό από το Αγρίνιο (1-0), πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στο νέο έτος και «αγοράζει» συνεχώς ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Η εικόνα του έχει βελτιωθεί, όχι βέβαια στο βαθμό που μας έχει συνηθίσει αλλά στη παρούσα φάση σημασία έχουν οι νίκες και οι βαθμοί. Νίκες σαν την σημερινή που τον έφεραν στην 6η θέση και θα περιμένει αύριο τα αποτελέσματα του ΟΦΗ, του ΠΑΟ και της Λαμίας. Και όλα αυτά ενώ οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του Άζερ Μπουσούλατζιτς μετά από έξι μήνες, ενός παίκτη με γνωστές ικανότητες που δεν χρειάζεται προσαρμογή και μέσα στην εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Παντελίδη.

                                                                      Το ματς

Από ωραίος στα προηγούμενα ματς του Ατρόμητου, ο Μανούσος στο Αγρίνιο αποδείχθηκε… μοιραίος για τον Ατρόμητο, αφού στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Αρχικά, στο 7’ ο έμπειρος επιθετικός είχε εξαιρετική έμπνευση να «κρεμάσει» τον Κνετ, αφού τον είδε εκτός θέσης, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ. Από τη στατική φάση προκλήθηκε μεγάλη σύγχυση στα καρέ του Παναιτωλικού, η μπάλα βρέθηκε στον Μανούσο, αλλά πάνω στη γραμμή ο Γιοβάνοβιτς του αρνήθηκε το 10ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 10’ ολοκληρώθηκε το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών.
Ο Ούμπιντες με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μανούσο, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ, αλλά αντί να πλασάρει προτίμησε κάτι πιο εξεζητημένο, «κρεμώντας» τον Κνετ, ενέργεια που τελικά ήταν δώρο για τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών που αποδέχθηκε το… δώρο.
Από εκείνο το λεπτό και μετά, ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα, άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και στο 16’ ήταν η σειρά του να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τζανακάκης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα για τον Ντίαζ με το πλασέ του τελευταίου να περνά ξυστά από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι.
Πάντως, η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε και πάλι στον Ατρόμητο, όταν στο 39’ ο Ούμπιντες εκτέλεσε με πολύ έξυπνο τρόπο ένα φάουλ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους και πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του ουσιαστικά εξουδετερωμένου Κνετ.
Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε ένα από τα χειρότερα της φετινής Super League.

Από τη μία πλευρά, ο Παναιτωλικός που είχε πάρα πολλές απουσίες και μόλις έξι παίκτες στον πάγκο ήθελε πολύ περισσότερο το γκολ, αλλά έδειχνε κουρασμένος, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος απλά δεν μπορούσε.
Όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις, χρονικό διάστημα το οποίο αποδεικνύεται το αγαπημένο των Περιστεριωτών. Στο 94' ο Γκάλο εκτέλεσε ένα φάουλ, οι γηπεδούχοι παραχώρησαν το κόρνερ και πάλι ο Γκάλο από τη γωνία με εξαιρετική εκτέλεση βρήκε τον αμαρκάριστο Γιακουμάκη, που με κεφαλιά πέτυχε το... buzzer-beater νίκης για τους φιλοξενούμενους.
Παναιτωλικός  Κνετ, Σανιά (61? Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86? Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78? Ρομάν), Μιμίτο, Ντίαζ, Μπαΐροβιτς

Ατρόμητος  Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62? Μπαένα), Ούμπιδες (78? Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46? Νταβιώτης), Μανούσος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 22:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παντελίδης: «Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας