Τελευταία ενημέρωση 13:48, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ούτε στην Καισαριανή από τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό δεν έχασε η εκπληκτική ομάδα του Γιώργου Μπεκρή (0-0).

 

Την εντυπωσιακή της πορεία επέκτεινε η Άμιλλα, πιστοποιώντας εκ νέου πως αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες των Αθηνών! Το συγκρότημα του Γιώργου Μπεκρή δεν λύγισε ούτε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό Καισαριανής (0-0)!

Στην αρχή οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, εκμεταλλευόμενοι την οικειότητά τους με το φυσικό χόρτο που έχει η έδρα τους, όμως με την πάροδο του χρόνου οι Περιστεριώτες ανέβασαν απόδοση, φτάνοντας στο σημείο να έχουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για το α' ημίχρονο, όταν λίγο πριν το τέλος ο Κακαράκης πλάσαρε, για να προλάβει αμυντικός των γηπεδούχων και να απομακρύνει λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή!

Στην επανάληψη η Άμιλλα ήταν ελαφρώς καλύτερη, προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να φτάσει ακόμη και στη νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφερε! Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως από το 77' κι έπειτα έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Π. Ασημακόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Μητροφάνης, με βοηθούς τους Τάγη και Ρέτζελο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Φραγκουλάκης, Φραγκής, Μπίτας (56' Αρντίτ), Κουλίρα, Βασιλάκης, Η. Κολοβός, Κρασσάς, Α. Κολοβός, Γεροκώστας (50' Νικόλας), Πρασσάς, Μερμύγκης (73' Κορδεράς)

ΑΜΙΛΛΑ: Κανέλλος, Καλίκας, Συμεωνίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας (57' Μωραϊτης), Κακαράκης (83' Καζακόπουλος), Π. Ασημακόπουλος, Μακρής, Λαμπράκος, Δέγκλερης (55' Μέμι)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σπάει όλα τα ρεκόρ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας